Felson Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Czy ktos wie jaki jest przyrost predkosci pomiedzy ustawienien 2 way a 4 way interleave? Planuje zmiane sprzetu i zamierzam kupic 512 MB ddr 2700 samsunga. No i nie wiem czy kupic 2 kosci 256mb czy 1x512 - bo o ile mi wiadomo jedna kosc ma dwa banki? A moze sie strasznie myle??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 4 way interleave ustawiaj o ile masz mozliwosc, bo jest bardziej wydajny. A co do pamieci to lepiej kup 1x512 chyba ze bedzie drozej wychodzilo, to wtedy kup 2x256 mb. Najlepiej pamieci kupowac w jak najwiekszych kosciach bo potem mozna wiecej ramu dolozyc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiQs Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 mi to dalo bardzo duzo, wiecej niz zmiana cykli, tylko ze nie wiele pamieci na tym idzie stabilnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 To kup SpecTek'i :) RaV i ja jestesmy zadowoleni ;). Pozdr... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 4 way mozesz zalaczyc na kazdym module pamieci. Wzrost jest aczkolwiek nie jest powalajacy. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...