miernik Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 Wlasnie mam kompa na AMD 2000XP dysk 80GB (7200) i 60GB (5400) , 256MB ddr 400 cl3 Kingston, plyta EPOX 8rda+ , dwie nagrywarki teraz mam pytanko, co lepiej kupic : druga kosc RAMu - 256MB czy moze drugi dysk 80 , do tego kontroler i postawic RAJD ??? Pozdrawiam. :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzymo Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zdecydowanie RAM, 512MB to na dziś minimum wymagane do przyzwoitej pracy/zabawy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glabro Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 Ja bym kupil 3 nagrywarke, tak zeby na dwoch jednoczesnie nagrywac a w 3 zmieniac juz plyte ;););) Zartuje..... Najpierw jednak zastanowilbym sie czy zasilacz pociagnie. :))))))) Tak ja rowniez kupilbym RAM, chociaz jesli mialby to byc serwer ftp w malej sieci np, to postawilbym na dysk Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...