Grzechu Sin Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 Witam, wylookałem niezła nagrzewnicę na allegro - mi sie bardzo podoba! zastanawiam się z jakiej fury jest to nagrzewnica ? Musze sobie jakąś sprawić:) Pozdro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=36172355 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZIR Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 duży fiacior/poldek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 miedziany Polder ze zmienionymi kroccami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 A mnie własnie padła nagrzewnica i tysz muszę kupić. Szukam ofert. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BQB Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 BENITO A jak Ci padla? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 podczas prostowania finów, rosszczelniła się dobrze że zauważyłem, bo bym powódź miał w domu, ehhh, ale się wkur...łem POTRZEBUJĘ PODŁUŻNEJ NAGRZEWNICY NA SZYBKO, SZCZEGÓŁY W MOIM TOPICU W TYM DZIALE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...