MarioWRC Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 Pomocy niemam do wyboru trybow nview mam tylko jeden "wyswietlacz pojedynczy" o co chodzi 8O :?: POMOZCIE MI :!: :!: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 Niepodłączony kabel do tv-out/uszkodzony kabel. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioWRC Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 Kabel jest sprawny na 100% bo filmy chasaja na tv ale jak dziala na tv to niemam obrazu na monitorze. I niemoge tak zrobic tak zeby bylo na jednym i drugim. Nawet na kablu co daja do karty w standardzie. Wiec to nie kabel (tez tak myslalem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 Sprawdzałes na innych sterach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioWRC Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 OK juz dziala mam obraz na monitorze ale jak wlacze filmy to jest tylko czarne tlo. Teraz taki problem :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioWRC Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 OK juz wszystko dziala. Obraz jest gucio :D . Temat jak dla mnie jest zamkiniety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...