Zetorek Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 Hej :) mam do was pytanie . ile powininem uzyskac punktow w 3dmarku2001 ( nie se ) na takiej konfiguracji : celeron 533 , soltek sl-65fvb , 256 ramu (pc133) i geforce 4 mx 440 ( na sdramach :(. sterowniki do grafy ze strony nvidii, windows xp. chodzi o to ze uzyskuje az ;) 650 punkto. W ogole wydaje mi sie ze ten komp cos strasznie wolny jest :((( nawet jak przegladam ta strone to przewijajac ja mam przeskoki :( czy to narmalne ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 tytuł tematu.... A potem wymien ten komputer na coś nowszego. Więcej punktów miałem na rivie m64. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 Widze ze jak na twoja konfiguracje to masz wyniczek troche tragiczny :) Po pierwsze wywal Xpka bo na takim sprzecie to nie ma sensu instalowac tego windowsa. Zainstaluj 98se najlepiej i przeskanuj kompa jakims spybotem potem antywirem. Oczywiscie niezbedne beda wszystkie aktualizacje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...