brongol Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 Mam płyte główną Asus A7N8X- zmieniałem wentylator na procesorze, teraz po włączeniu komputera nie ma charakterystycznego bip, tylko czarny ekran. Co zrobić. Z góry dziękuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 A potem komp sie uruchamia, czy nie? Bo z tego, co napisales to nie wiem. Podlaczyles go dobrze? Ruszales procka czy nie? Sciagnij i zaloz jeszcze raz. Moze reset biosu. A moze ukruszyles procka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brongol Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 komp się nie uruchamia. Procka nie ruszałem. reset biosu zworką bez efektu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brongol Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 jeszce raz dokładnie- komp się uruchamia wentylatory, dysk, cd, pracuje, ale ekran jest czarny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 jak możesz to sprawdź procka u kolegi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...