cripple Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 Witam moja stacja dyskietek jest troszkę dziwna, gdyż nie widzi dyskietek zapisanych na innych kompach i każdą chce formatować i wtedy dopiero ją widzi a za to później tej dyskietki nie może odczytać nikt inny. Czy to może mieć coś wspólnego z tym, że mam ntfs na dysq systemowym a większość znajomych fat32. Jeśli nie i ktoś wie co na to poradzić będę wdzięczny. I jak pisałem stacja fizycznie działa bez zarzutu więc to nie wina źle podłączonego sprzętu. Z góry dziękuję za poświęcony czas nad czytaniem mojego problemu i mam nadzieję, że ktoś będzie wiedział jak to rozwiązać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 nie to nie ma nic wspolnego z ntfsem na hdd, floop ma swoj sobie wlasciwy format,,, dyskietki nagrane pod xpe/2000 czytają sie i pod dosem ;-) wygląda na to że jest to jednak wina stacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...