ŚwIeRsZcZ Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 Cześć !!! Przed chwilą przyjechałdo mnie kurier z nowym zasilaczem Tagan 480W. Wszystkie kableki podłączyłem ale gdy wlaczam z tylu zaislacz to mi wywala korki w domu i zasilacz nie chce ruszyc :cry: Co mam z tym robić ?? Czy to wadliwy zasilacz czy co ?? probowlaem kilka razy, zamieniac na ten co mam teraz zalozony i nowy i nic nie pomaga... PROSZE POMÓŻCIE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 Troche nie ten dział. Może gdzieś w kompie masz zwarcie jak na obydwu zasilaczach ci bezpeiczniki wywala, poodlaczaj wszystkie cdromy, dyski twarde, kieszenie, flopa itp i spróbuj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 nie jestem zbyt dobry w tym temacie ale może masz za dużo rzeczy na jednym obwodzie i pomóc może wymiana bezpieczników ale mogę się mylić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianadik Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 mi takze wydaje sie ze moze to byc zwarcie, bardzo prawdopodobne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
co3en Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 JAk bys uzyl szukajki to znalazl bys odpowiedz na twoje pytanie :evil: A teraz na temat: Najlepszym sposobem bedzie wymiana bezpieczika na mocnieszy. Drugim wyjscie jest podpiecie kompa do 1 listwy a wszystkich innych urzadzen do 2 (tzn. monitor, drukarka, itd..) i wlaczenie tego sprzetu po kolei czyli najpierw listwa z monitem a kilka sekund pozniej ta z komputerem :wink: Post ma juz ponad tydzien ale.. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 1. Odepnij TV-Out i sprawdz. 2. Czy wywali ci zabezpieczenie nadpradowe czy roznicowo pradowe, jezeli to 1 to trzeba porozbijac zasilania bo wył typu S raczej sam nie wymienisz, jezeli to 2 to dorywczo pomoze odpiecie kablowki i odizolowanie kompa od innych uziemionych urzadzen typu kaloryfer, rury CO itp a reszte napisze jak to potwierdzisz. 3. Mozliwe ze zasilacz jest walniety ale w to raczej nie wierze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 mi też wywala korki toppower 400w. Rozwiązaniem u mnie było to że najpierw włączam zasilacz później listwę i wszystko git pozatym działa już z 2 miechy ii działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...