faustt Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 Witam 8) Jak wszyscy wiemy, w Windows'ie XP znajduje sie takie coś jak tytułowe MOJE OBRAZY. Dobra, przejdźmy do sedna sprawy. Wczoraj pisze sobie list (e-mail), chcę dodać załącznik, który znajdował sie w folderze moje obrazy, a tu wyskakuje mi info, że taki folder nie istnieje (...). Więc klikam Start i na ów folder, a on sie nie uruchamia. No to but w komputer i przy okazji RESET. Odpalam Moje Dokumenty, a tam nic (nie ma "moich obrazów"). Dziś włączam komputer- Moje Obrazy- są! Tylko, że cała zawartośc zniknęła, pozostały tylko "Przykładowe Obrazy". Teraz bardzo bym prosił, zeby mi ktoś powiedział, gdzie znajdują sie setki moich zdjęć. Dzięki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 Przeszukaj dysk - moze cos znajdziesz. Wlacz 'pokaz ukryte'. Jesli nie, to jakis program do odzyskiwania danych zarzuc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek131 Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 a moze po prostu ktos sie bawi kompem... i ci to usuna?? sprobuj to przywrocic jakims odzyskiwaczem jest tego pelno na necie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faustt Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 Coś polecicie?? :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 Podobno Easy Recovery, ale pewny nie jestem co do tego. Bylo na forum kilka topicow o tym. Poczytaj - bedziesz wiecej wiedzial, niz zdolamy tu wpisac, bo zawsze 1 lub 2 szczegoly sie zapomni, a w postach jest tam wszystko, co sie da na ten temat wypowiedziec (a czasami wiecej :) ). Haslo 'odzyskiwanie danych' lub samo 'odzyskiwanie'... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...