Skocz do zawartości
jennie

help - jak usunąc trwale kaspersky antivirus

Rekomendowane odpowiedzi

mam problem z odinstalowaniem programu; zmieniałam go na avast, po

zainstalowaniu go pojawia sie komunikat,ze program wykrywa działający modul

Kaspersky AntiVirus - program został poprawnie usunięty, katalogi gdzie

znajdowały sie piki dot tego wyrzuciłam,Nie dało nic instalowanie i usuwanie,

restartowanie.Ciągle ten sam komunikat. Help !!! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Start-> Ustawienia-> Panel sterowania-> Narzedzia administracyjne-> Zarzadzanie komputerem

Na drzewku na dole kliknij na Uslugi. Poszukaj Uslugi, ktora bedzie opisana jakos z Kaspersky w nazwie lub wogole nie bedzie opisana.

Jak juz znajdziesz, to daj prawy, wlasciwosci i bedzie podana sciezka do pliku jakiegos. Znajdz go (bedzie pewnie ukryty) i sprawdz jego wlasciwosci, zakladka Wersja - powinien byc podpisany przez firme Kaspersky.

Jesli to ten, to przelacz Uruchomienie na Wylaczony a potem daj Stop. Na koniec usun plik, ktory znalazlas.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zorbiłam jak poradziłeś ... i nic tam takiego nie ma

przeszukałam pozycje po pozycji inie ma nic bo by miało nawet w małej części naze kaspersky :) dalej gdzies siedzi i wyrzyca dokładnie ten sam kominikat. Czy jeszcze jest jakis sposób ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi