jennie Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 mam problem z odinstalowaniem programu; zmieniałam go na avast, po zainstalowaniu go pojawia sie komunikat,ze program wykrywa działający modul Kaspersky AntiVirus - program został poprawnie usunięty, katalogi gdzie znajdowały sie piki dot tego wyrzuciłam,Nie dało nic instalowanie i usuwanie, restartowanie.Ciągle ten sam komunikat. Help !!! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 Start-> Ustawienia-> Panel sterowania-> Narzedzia administracyjne-> Zarzadzanie komputerem Na drzewku na dole kliknij na Uslugi. Poszukaj Uslugi, ktora bedzie opisana jakos z Kaspersky w nazwie lub wogole nie bedzie opisana. Jak juz znajdziesz, to daj prawy, wlasciwosci i bedzie podana sciezka do pliku jakiegos. Znajdz go (bedzie pewnie ukryty) i sprawdz jego wlasciwosci, zakladka Wersja - powinien byc podpisany przez firme Kaspersky. Jesli to ten, to przelacz Uruchomienie na Wylaczony a potem daj Stop. Na koniec usun plik, ktory znalazlas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jennie Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 zorbiłam jak poradziłeś ... i nic tam takiego nie ma przeszukałam pozycje po pozycji inie ma nic bo by miało nawet w małej części naze kaspersky :) dalej gdzies siedzi i wyrzyca dokładnie ten sam kominikat. Czy jeszcze jest jakis sposób ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...