La-Z-Boy Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 elo! pytanko jest nastepujace: Turbo Pascal ostatnimi czasy odmoowil kompilacji czegokolwiek, tzn. wszystko niby dziala ok, pisze ze skompowal, ale exe'c sie nie pokazoooje... aha, co mnie dziwi: na tym okienku ktore wyskakooje w trakcie kompilacji pisze tak: Line numer: 0, Total Lines: 55, a ogoolnie ponizej: Compile sucsessful... a w np. Free Pascalu kompilooje ok i tworzy exe'ca, no to o co chodzi?? dzienki z goory. pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 Moze przestawiles sciezke docelowa kompilatora? Gdzies w ustawieniach jest opcja 'Destination' czy jakos tak, jest tam do wyboru Memory i Disk, przestaw z Memory na Disk... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
La-Z-Boy Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 hmm, no standardowo bylo ustawione MEMORY, po przestawieniu na DISK dzieje sie to samo tzn. nic. :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
La-Z-Boy Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 aha, teraz zauwazylem ze w katalogu gdzie zainstalowany jest turbo pascal (standardowo) ...tpwork pojawia sie ten exe'c (nie wiem czy to dopiero teraz po przestawieniu na DISK czy juz wczesniej), ale ja bym jednak wolal zeby pojawial sie w tym katalogu co plik pas. ... help. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...