Mr.Martin Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 Witam W moim Biosie jest opcja ktora nazywa sie " PCI Latency TIMER (CLK) i nie wiem jaka wartosc najlepiej ustawic dla tej pozycji ? - prosze o pomoc bo slyszalem ze ma ona pewien wplyw na szybkosc komputera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 Tak, ma - na urzadzenia na PCI, czyli w sumie na nic.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Martin Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 Tak, ma - na urzadzenia na PCI, czyli w sumie na nic.. skoro ma to jaka wartosc najlepiej ustawic dla tej opcji ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 Najlepiej na 32 (tak jest chyba domyslnie), chyba ze jakies urzadzenie bedzie wyraznie wymagac innej wartosci... <- tak wyczytalem na jakiejs tam stronce Polecam uzyc google.pl - mozna wiele ciekawych rzeczy sie dowiedziec, nie tylko o tej opcji - znalazlem ostatnio calkiem duzy art na temat bios, ale mi sie adres gdzies zapodzial.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Martin Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 Najlepiej na 32 (tak jest chyba domyslnie), chyba ze jakies urzadzenie bedzie wyraznie wymagac innej wartosci... <- tak wyczytalem na jakiejs tam stronce Polecam uzyc google.pl - mozna wiele ciekawych rzeczy sie dowiedziec, nie tylko o tej opcji - znalazlem ostatnio calkiem duzy art na temat bios, ale mi sie adres gdzies zapodzial.. tez myslalem o tej wartosci ale ostnio przeczytalem w jednym z czasopism ze najlepiej to ustawic na 64 lub na 128 - i badz tu madry :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 też słyszałem, że 64 albo 128 ale jak masz 32 i nie masz np. trzasków z karty dźwiękowej to nie ma się czym martwić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...