HUNT Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 Myszki do 100zl = shit :) Optyczne to juz porazka na calej lini oporu ... co najbardziej widac w grach gdy myszka traci sygnal przy szybszych ruchach. Tansze wersje logitechow sa fajne lekkie nie traca sygnalu jednak gdy duzo sie klika czesto padaja przyciski .. ale mowie o klikaniu w grach takich jak sc :) (gdzie leci 120 klikow na minute :D) Jezeli chodzi o drozsze myszki to polecam: ie3.0 - dla osob ktore lubia naprawde lekki sprzet i dynamiczne gry fpp mx510 - dla osob ktory lubia pewnie prowadzic myszke i trzymaja ja zazwyczaj opuszkami palcow (dobra myszka do csa) ie4.0 - dla ludzi z duza reka ktorzy lubia miec cos w reku :D mx300 - polaczenie ie i mx , trzyma sie palcami, jest lekkie i male razer viper - nowa innowacja laczaca wszystkie zalety myszek :) po prostu wypas - szczegolnie do gier acha moge zalatwic ie3.0 praktycznie nie uzywane za 100zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 Myszki do 100zl = shit :) ... MITOMAN :lol: [no offence] ;) Jezeli chodzi o drozsze myszki to polecam: ie3.0 - dla osob ktore lubia naprawde lekki sprzet i dynamiczne gry fpp ... badziewie jakich malo :P w 1 padla optyka po 2 mechach - kursor uciekal w lewo w 2 zaczal schodzic lakier po okolo 1/2 roku (zamiast byc cala srebrna to miejscami wylalz szary plastik) w 3 zaczal schodzic lakier (j.w.) i 1 miech po skonczeniu sie gwarancji zaczal przeskakiwac kursor (na szczescie niezbyt czesto - ale tak jakbym rolka 1 raz do gory robil) :( acha moge zalatwic ie3.0 praktycznie nie uzywane za 100zldziekuje postoje - powody wyzej i zeby nie bylo ze jestem uprzedzony na podstawie 3 egz. - znajomi tez narzekaja na lakier i jazdy z kursorem :( dlatego moja kolejna mysza jest A4Tech SWOP-80 za 43 zl :P na nowej gra sie dobrze (na szmacianej czarnej podkladce kursor nie zgubil sie ani razu) a jej zaleta jest 4x nizsza cena niz wymienionych przez Ciebie :!: a jezeli lubimy mity ;) myszy powyzej 100zl = przerost formy nad trescia ;) ehh co ten marketing robi z ludzmi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuzz Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 myszy powyzej 100zl = przerost formy nad trescia ;) tjaaa:P Fan atari sie znalazl:P Czyli nie ma roznicy w grach miedzy SWOPem 80 a razerem diamondblackiem? Ciekawa teza:) A mieles te myszki obok siebie, zeby je porownac, czy mowisz na podstawie domyslow?:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperRzeźniK Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 ciężarki mają tylko logitechy BJ.... mx niesą dociążane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 mx300,500,700,dualoptical i pare innych maja ciezarki i wersje x10 tez maja ... sprawdzalem wszystkie modele w praktyce wiec nie mowcie mi ze nie maja ciezarkow ... @ benek to ze sie lakier wyciera to jsezcze nic nie zmienia tak na prawde bo wyciera sie w miejscu w ktorym paluchy trzymasz wiec i tak tego nie widzisz... jezeli chodzi o sensor i "jazdy z kursorem" to chyba do IE zainstalowali stery od logitecha... i to logi ma jazdy z kursorem dopiero ... kazda mysz 300,500,700 i 900 gubi sie albo jak kto woli wystepuje akceleracja wsteczna ... proponuje ustawic w jakiejkolwiek FPP sens na 1-2 i w windzie zwiekszyc precyzje wskaznika + zejsc z szybkoscia jej ruchu ponizej polowy i zamachac jakims MX'em pozadnie i to samo zrobic z IE... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 Mam tą B58 i wydaje mi się, że za taką cenę się opłaca. Wcześniej używałem A4Techa Opto 315 (niestety padł) i zmieniłem na tą niedawno. Czułość sporo lepsza. Wydaje mi się, że do sporadycznego grania w sieciowe FPP wystarczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...