huka Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Mam pytanie co trzeba zrobic aby stworzona przeze mnie strona pojawiała sie w wyszukiwarce ? Z tego co sie domyślam to trzeba pewnie napisać jakąś linijke kodu ale niestety nie bardzo wiem jaką. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 musza byc znaczniki meta wstawiasz je zaraz po znaczniku <title> mozesz je wygenerowac np tutaj http://www.webmaster.net.pl/generatory/met...a_znaczniki.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 Trzeba stronke zarejestrowac: Klik No i mam nadzieje, ze czytales jakis kurs HTML - jesli nie, to polecam to zrobic.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 Trzeba stronke zarejestrowac: Klik No i mam nadzieje, ze czytales jakis kurs HTML - jesli nie, to polecam to zrobic.. sama rejestracja prawie nic nie da musza byc meta znaczniki - zwlaszcza keywords wtedy roboty wyszukiwarek same dodaja strone do swoich baz :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 I tak, i nie... Owszem, bez keywords na stronie sie nie obejdzie... Ale (chyba) wszystkie katalogi i niektore wyszukiwarki nie potrzebuja tego, bo keywords i opis podajesz sam przy dodawaniu strony.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 na google podaje sie tylko adres :] a to podstawowa wyszukiwarka ;) na jakis onetach,wp mozna wpisac slowa kluczowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...