Skocz do zawartości
Gość

mam dosyć modemu, tepsy i motoroli. rozpieprze to kiedyś :(

Rekomendowane odpowiedzi

tak siągnąłem sobie już 97mb service packa do xp po polsku, a tu nagle - dup koniec - building file (dodam że używam programu GetSmart - najszybszy jaki znam) odpalam - błąd aplikacji. no penis mnie normalnie szczelił. qwa 6 godzin sciągałęm (jeszcze 2 - 2,5 zostało). i <span style="color:red;">[ciach!]</span> wszystko szczelił. boże nigdy więcej - składam na Neostrade+. Dosyć modemów (szczególnie motoroli) dosyć tepsy bo nie ma innego wybory jak modem. dosyć tego wszsytkiego. qwa dosyć tej pieprzonej POLSKI. mam już tej wsi pieprzonej dosyć ,wszytko drogie, niedostępne abo bóg wie co...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

TAK TAK TAK i jeszcze raz TAK

popieram w 100%

jak nie ma perspektyw to nie ma na amen

a jak jakies sa to cholernie drogie

zblizamy sie do zachodu "powoli" pod wzgledem uslug i ich CEN

ale zarobki nadal pozostaja takie jakie byly wiec mozna to traktowac tak

jakby tych uslug nie bylo :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak siągnąłem sobie już 97mb service packa do xp po polsku, a tu nagle - dup koniec - building file (dodam że używam programu GetSmart - najszybszy jaki znam) odpalam - błąd aplikacji. no <span style="color:red;">[ciach!]</span> mnie normalnie szczelił. qwa 6 godzin sciągałęm (jeszcze 2 - 2,5 zostało). i <span style="color:red;">[ciach!]</span> wszystko szczelił. boże nigdy więcej - składam na Neostrade+. Dosyć modemów (szczególnie motoroli) dosyć tepsy bo nie ma innego wybory jak modem. dosyć tego wszsytkiego. qwa dosyć tej pieprzonej POLSKI. mam już tej wsi pieprzonej dosyć ,wszytko drogie, niedostępne abo bóg wie co...

zalozysz neo+ i dalej bedziesz klal na te samo firme :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak siągnąłem sobie już 97mb service packa do xp po polsku, a tu nagle - dup koniec - building file (dodam że używam programu GetSmart - najszybszy jaki znam) odpalam - błąd aplikacji. no penis mnie normalnie szczelił. qwa 6 godzin sciągałęm (jeszcze 2 - 2,5 zostało). i <span style="color:red;">[ciach!]</span> wszystko szczelił. boże nigdy więcej - składam na Neostrade+. Dosyć modemów (szczególnie motoroli) dosyć tepsy bo nie ma innego wybory jak modem. dosyć tego wszsytkiego. qwa dosyć tej pieprzonej POLSKI. mam już tej wsi pieprzonej dosyć ,wszytko drogie, niedostępne abo bóg wie co...

hehehehe wytrwały jestes ja bym sie nie odwarzył przez modem ssać 130mb!!! ale i tak qwa masz racje ten kraj jest [ciach]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O ja piernicze 130mb na modemie niezły jest :lol:.I to jeszcze sciągał SP 1 ja po jego instalacji zauwarzyłem tylko 1 zmiane że mi sie windows nie włacza bo pisze że brakuje pliku xthemes.dll(czy jakoś tak).Ale ja sie tak łatwo nie poddaje zainstalowałem win98 skopiowałem ten plik z folderu sp1 do windows,system,system32 i o dziwo po tym zabiegu winxp odpalił poznie czekała mnie jeszcze jedna nie miła niespodzianka neostrada+ mi nie działala pisało że niewykrywa modemu więc odinstalowałem to <span style="color:red;">[ciach!]</span>o i już tym sobie tym [gluteus maximus] nie zawracam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

stary nie kupuj neostrady chocby miala i 100 plusów jak firma(czyli tepsa) robi cie w penisa z usluga (tu dial up) to ufasz jej dalej i zamawiasz kolejna usluge (neostrada) w tej amej firmie beda cie robili w penisa do konca zycia :x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niestety nie mam innego wyboru (chyba że jakieś satelitarne :) ) nie dość że mieszkam w mieście w którym praktycznie nikt nie ma stałego, to jeszcze pojawiła się możliwość 128kbps za 70zeta per miesiąć tylko dla mieszkańców bloków, od których jestem oddalony jakieś 0,5km i nic z tym nie zrobią, bo na mojej ulicy mieszkają same staruchy które nie chcą neta, a na 1 osoba sie nie opłaca ciągnąć. qwa co za kraj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niestety nie mam innego wyboru (chyba że jakieś satelitarne :) ) nie dość że mieszkam w mieście w którym praktycznie nikt nie ma stałego, to jeszcze pojawiła się możliwość 128kbps za 70zeta per miesiąć tylko dla mieszkańców bloków, od których jestem oddalony jakieś 0,5km i nic z tym nie zrobią, bo na mojej ulicy mieszkają same staruchy które nie chcą neta, a na 1 osoba sie nie opłaca ciągnąć. qwa co za kraj.

mam to samo :evil: . Na mojej ulicy albo ludzie mają po 70 lat,albo

po 7 . Może uda się u mnie coś zrobić z Szeptel-em ,ale są małe szanse

(miałbym stałe za 90 zł).Na razie muszę się męczyć na tym $%#% 30za60

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja co miesiac spokojnie 1GB sciagam "Getright rulez!!!"

Adam

w 30 godzin??? tyle ma koleś wykupione w telepiździe. i żadko to przekracza, a oprócz ściagania troche na necienormalnie se siedzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

CO PAN KRECISZ - krecisza pan cos....... wogle.......

ja tez mialem ZUL TRIKSA i tez 100 mega w miesiac sciegalem ale to sie skonczylo

bo kupilem zooma i czas sie skrocil do pol miesiaca

haha a na neostradzie w 2 min idzie

hahahahaha

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tesz mialem RYCZAWT i jakos nie moglem sie powstrzymac i opocz 60 zeta przychochodzillo po 160 jeszcze no i jeszcze za telefon w sumie 400 setki na miecha:P)))))hahaahahah

od pazdziernika zrezygnowalem z tego zagraconego ryczaltu - niech se tepsa plan taryfowy i te reklamy niech o kant [gluteus maximus] rozbije!!!!! hahahahah

tera place 20 zeta i mam looozzzzzzzzzz!!!!!! hahahahahha za 1 megabajt na sek!!!!!!!!~!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ty się ku*wa ciesz że nie ściągałeś American Operations ponad 200 MB

i się ku*wa nie da rozpakować. No świat jest piękny nic tylko się powiesić.

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Jakoś to przeżyłem, ale żem się wkur*ił again jak zobaczyłem gazete za 8.90 z american ops. W końcu kupiłem se ją a potem jeszcze musiałem ciągnąć 40 MB paczuf.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi