Gość Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 tak siągnąłem sobie już 97mb service packa do xp po polsku, a tu nagle - dup koniec - building file (dodam że używam programu GetSmart - najszybszy jaki znam) odpalam - błąd aplikacji. no penis mnie normalnie szczelił. qwa 6 godzin sciągałęm (jeszcze 2 - 2,5 zostało). i <span style="color:red;">[ciach!]</span> wszystko szczelił. boże nigdy więcej - składam na Neostrade+. Dosyć modemów (szczególnie motoroli) dosyć tepsy bo nie ma innego wybory jak modem. dosyć tego wszsytkiego. qwa dosyć tej pieprzonej POLSKI. mam już tej wsi pieprzonej dosyć ,wszytko drogie, niedostępne abo bóg wie co... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 TAK TAK TAK i jeszcze raz TAK popieram w 100% jak nie ma perspektyw to nie ma na amen a jak jakies sa to cholernie drogie zblizamy sie do zachodu "powoli" pod wzgledem uslug i ich CEN ale zarobki nadal pozostaja takie jakie byly wiec mozna to traktowac tak jakby tych uslug nie bylo :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 tak siągnąłem sobie już 97mb service packa do xp po polsku, a tu nagle - dup koniec - building file (dodam że używam programu GetSmart - najszybszy jaki znam) odpalam - błąd aplikacji. no <span style="color:red;">[ciach!]</span> mnie normalnie szczelił. qwa 6 godzin sciągałęm (jeszcze 2 - 2,5 zostało). i <span style="color:red;">[ciach!]</span> wszystko szczelił. boże nigdy więcej - składam na Neostrade+. Dosyć modemów (szczególnie motoroli) dosyć tepsy bo nie ma innego wybory jak modem. dosyć tego wszsytkiego. qwa dosyć tej pieprzonej POLSKI. mam już tej wsi pieprzonej dosyć ,wszytko drogie, niedostępne abo bóg wie co... zalozysz neo+ i dalej bedziesz klal na te samo firme :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 tak siągnąłem sobie już 97mb service packa do xp po polsku, a tu nagle - dup koniec - building file (dodam że używam programu GetSmart - najszybszy jaki znam) odpalam - błąd aplikacji. no penis mnie normalnie szczelił. qwa 6 godzin sciągałęm (jeszcze 2 - 2,5 zostało). i <span style="color:red;">[ciach!]</span> wszystko szczelił. boże nigdy więcej - składam na Neostrade+. Dosyć modemów (szczególnie motoroli) dosyć tepsy bo nie ma innego wybory jak modem. dosyć tego wszsytkiego. qwa dosyć tej pieprzonej POLSKI. mam już tej wsi pieprzonej dosyć ,wszytko drogie, niedostępne abo bóg wie co... hehehehe wytrwały jestes ja bym sie nie odwarzył przez modem ssać 130mb!!! ale i tak qwa masz racje ten kraj jest [ciach] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 lajf is brootal & full of zasadzka's :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Zepsuj Ty to masz zdrowie. Na modemie 130Mb ściągać 8O 8O 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 O ja piernicze 130mb na modemie niezły jest :lol:.I to jeszcze sciągał SP 1 ja po jego instalacji zauwarzyłem tylko 1 zmiane że mi sie windows nie włacza bo pisze że brakuje pliku xthemes.dll(czy jakoś tak).Ale ja sie tak łatwo nie poddaje zainstalowałem win98 skopiowałem ten plik z folderu sp1 do windows,system,system32 i o dziwo po tym zabiegu winxp odpalił poznie czekała mnie jeszcze jedna nie miła niespodzianka neostrada+ mi nie działala pisało że niewykrywa modemu więc odinstalowałem to <span style="color:red;">[ciach!]</span>o i już tym sobie tym [gluteus maximus] nie zawracam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieza Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 ja jakos sciagnolem filmik 260 MB w 1 dzien niecaly, echten wspanialy dialog :x , oczywiscie na modemie porzadnym- pentagram :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 stary nie kupuj neostrady chocby miala i 100 plusów jak firma(czyli tepsa) robi cie w penisa z usluga (tu dial up) to ufasz jej dalej i zamawiasz kolejna usluge (neostrada) w tej amej firmie beda cie robili w penisa do konca zycia :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 niestety nie mam innego wyboru (chyba że jakieś satelitarne :) ) nie dość że mieszkam w mieście w którym praktycznie nikt nie ma stałego, to jeszcze pojawiła się możliwość 128kbps za 70zeta per miesiąć tylko dla mieszkańców bloków, od których jestem oddalony jakieś 0,5km i nic z tym nie zrobią, bo na mojej ulicy mieszkają same staruchy które nie chcą neta, a na 1 osoba sie nie opłaca ciągnąć. qwa co za kraj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamDyczkowski Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 Ja mam modem i raz sciagnolem 300MB !!! Adam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 koleś przez modem przepycha miesięcznie 500mega.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieza Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 koleś przez modem przepycha miesięcznie 500mega....cieniutko ja w 4 mies mam juz 17GB tylko przez getrighta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamDyczkowski Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 Ja co miesiac spokojnie 1GB sciagam "Getright rulez!!!" Adam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 Tepsa to coś czego tygrysy nie lubią wcal;e a wcale. Ale nie mam zbyt dużego wyboru Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 niestety nie mam innego wyboru (chyba że jakieś satelitarne :) ) nie dość że mieszkam w mieście w którym praktycznie nikt nie ma stałego, to jeszcze pojawiła się możliwość 128kbps za 70zeta per miesiąć tylko dla mieszkańców bloków, od których jestem oddalony jakieś 0,5km i nic z tym nie zrobią, bo na mojej ulicy mieszkają same staruchy które nie chcą neta, a na 1 osoba sie nie opłaca ciągnąć. qwa co za kraj. mam to samo :evil: . Na mojej ulicy albo ludzie mają po 70 lat,albo po 7 . Może uda się u mnie coś zrobić z Szeptel-em ,ale są małe szanse (miałbym stałe za 90 zł).Na razie muszę się męczyć na tym $%#% 30za60 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 tesh mam 30za60 :evil: :cry: :cry: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 Ja co miesiac spokojnie 1GB sciagam "Getright rulez!!!" Adam w 30 godzin??? tyle ma koleś wykupione w telepiździe. i żadko to przekracza, a oprócz ściagania troche na necienormalnie se siedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 CO PAN KRECISZ - krecisza pan cos....... wogle....... ja tez mialem ZUL TRIKSA i tez 100 mega w miesiac sciegalem ale to sie skonczylo bo kupilem zooma i czas sie skrocil do pol miesiaca haha a na neostradzie w 2 min idzie hahahahaha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 tesz mialem RYCZAWT i jakos nie moglem sie powstrzymac i opocz 60 zeta przychochodzillo po 160 jeszcze no i jeszcze za telefon w sumie 400 setki na miecha:P)))))hahaahahah od pazdziernika zrezygnowalem z tego zagraconego ryczaltu - niech se tepsa plan taryfowy i te reklamy niech o kant [gluteus maximus] rozbije!!!!! hahahahah tera place 20 zeta i mam looozzzzzzzzzz!!!!!! hahahahahha za 1 megabajt na sek!!!!!!!!~! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 Modem to zajebista sprawa dla osób które nie ściągają plików :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 Modem to zajebista sprawa dla osób które nie ściągają plików :D gdyby byl abonament za 20 pln to faktycznie bylaby to zajebista sprawa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 Modem to zajebista sprawa dla osób które nie ściągają plików :D Czyli NIE dla mnie :evil: :evil: Mam dość chodzenia z prośbą po kumplach ze stałym łączem ,którzy używają go tylko do siedzenia na GG :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 FlashGet Rulez ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elien Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 tak siągnąłem sobie już 97mb service packa do xp po polsku, a tu nagle - dup koniec - building file (dodam że używam programu GetSmart - najszybszy jaki znam) odpalam - błąd aplikacji. no penis mnie normalnie szczelił. qwa 6 godzin sciągałęm (jeszcze 2 - 2,5 zostało). i <span style="color:red;">[ciach!]</span> wszystko szczelił. boże nigdy więcej - składam na Neostrade+. Dosyć modemów (szczególnie motoroli) dosyć tepsy bo nie ma innego wybory jak modem. dosyć tego wszsytkiego. qwa dosyć tej pieprzonej POLSKI. mam już tej wsi pieprzonej dosyć ,wszytko drogie, niedostępne abo bóg wie co... Ty się ku*wa ciesz że nie ściągałeś American Operations ponad 200 MB i się ku*wa nie da rozpakować. No świat jest piękny nic tylko się powiesić. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Jakoś to przeżyłem, ale żem się wkur*ił again jak zobaczyłem gazete za 8.90 z american ops. W końcu kupiłem se ją a potem jeszcze musiałem ciągnąć 40 MB paczuf. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...