Skocz do zawartości
dszywala

jaka najlepsza przeglądarka www + klient poczty??

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Mam dośc tego IE i jego dziur, więc postanowiłem przesiąść się na jakis odpowiednik.

Co mi polecicie? mozzille?

Chodzi mi o coś bezpicznego, wmiarę ergonomicznego i przeglądarka musi byc kompatybilna z klientem poczty.

pozdro i z góry THX za pomoc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u mnie pozostalo na firefoxie, naprawde swietnie sie sprawdza!

jako klienta pocztowego uzywam TheBat!, dostalem pelna werjse, bodajze w ekspercie byla ;)

Jesli masz mozliwosc zdobycia to polecam :)

jesli nie to Thunderbird sprawdz (przez krotki czas uzywalem i pozytywne wrazenia pozostaly)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja osobiście używam tylko Opery. Żadna przeglądarka jej nie dorównuje! Jeżeli chcesz mieć jakąś pewną, darmową i wygodną przeglądarkę to proponuje zainstalowanie właśnie jej, tym bardziej posiada klienta poczty. Wzorowy produkt - polecam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja osobiście używam tylko Opery. Żadna przeglądarka jej nie dorównuje!

Cóż takiego wyjątkowego jest w Operze ? :P

IMHO Opera to świetna przeglądarka (jeszcze rok temu była moją domyślną), ale dla mnie ma zbyt małe możliwości konfiguracji.

Brakuje jej np. bardziej zaawansowanego zarządzania panelami (tab'ami) - coś jak Tabbrowser Extensions w Firefox'ie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A od kiedy to Opera jest darmowa?

No chyba te małe reklamy Ci nie przeszkadzają 8O

No raptem nie takie małe :P

Ja używam Opera + Outlook - również polecam Ci opere - twrzysz odzielny profil dla siebie i po sprawie :)

Dla mnie są Całkowicie nieuciążliwe :8 Pozatym istnieje odpowiedni Plugin który zmienia je na bardzo przydatny panel :8

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

istnieje odpowiedni Plugin który zmienia je na bardzo przydatny panel :8

O taki sposób wyświetlania reklam chodzi ?

Dołączona grafika

Jeżeli nie, to drugie pytanie:

:legal:

Jeżeli tak, to poproszę więcej szczegółów (Opera to ulubiona przeglądarka mojej żony).

Jeżeli komuś brakuje paska z reklamami w Firefox'ie, to proszę bardzo - www.squarefree.com/extensions/adbar . ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie chodzi o wtyczke ktora zamienia reklamy na pasek z narzędziami czy cos takiego, gdzies to kiedys widzialem ,ale nie pamiętam jak sie nazywa.

Dokładnie. Chodzi o wtyczke Noopads i jest to zabieg legalny!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W pracy Mozilla i jej klient pocztowy w domu Mozilla jako przeglądarka i The Bat! do poczty (wersja 2 z KS Ekspert) - jak dla mnie najlepsze rozwiązanie :) (w pracy powolutku przerzucam ludzi z IE+Outlook na Mozillę :) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam używam tylko Firefoxa i Outlooka i jestem zadowolony :D Radze wszystkim co nie mają Firefoxa przesiąść sie na niego bo osobiście miałem już kilka przeglądarek (Opera, IE, Thunderbird) i najbardzioej zadowolony jestem z Firefoxa. A tak na marginesie zna ktoś jakies ciekawe rozszerzenie do Fajerka??? :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi