dszywala Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 Witam! Mam dośc tego IE i jego dziur, więc postanowiłem przesiąść się na jakis odpowiednik. Co mi polecicie? mozzille? Chodzi mi o coś bezpicznego, wmiarę ergonomicznego i przeglądarka musi byc kompatybilna z klientem poczty. pozdro i z góry THX za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 Firefox + Thunderbird lub Opera i jej wbudowany klient poczty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 Do zestawu, który podał KrzychG dodaj jeszcze Mozillę Suite (przeglądarka + program pocztowy). przeglądarka musi byc kompatybilna z klientem pocztyChyba nie rozumiem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mevius Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 Ja używam Mozilla Firefox + MS Outlook Express + wszystkie uaktualnienia z Windows Update i jest OK... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mintai Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 u mnie pozostalo na firefoxie, naprawde swietnie sie sprawdza! jako klienta pocztowego uzywam TheBat!, dostalem pelna werjse, bodajze w ekspercie byla ;) Jesli masz mozliwosc zdobycia to polecam :) jesli nie to Thunderbird sprawdz (przez krotki czas uzywalem i pozytywne wrazenia pozostaly) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 Ja osobiście używam tylko Opery. Żadna przeglądarka jej nie dorównuje! Jeżeli chcesz mieć jakąś pewną, darmową i wygodną przeglądarkę to proponuje zainstalowanie właśnie jej, tym bardziej posiada klienta poczty. Wzorowy produkt - polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 A od kiedy to Opera jest darmowa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 Ja osobiście używam tylko Opery. Żadna przeglądarka jej nie dorównuje!Cóż takiego wyjątkowego jest w Operze ? :P IMHO Opera to świetna przeglądarka (jeszcze rok temu była moją domyślną), ale dla mnie ma zbyt małe możliwości konfiguracji. Brakuje jej np. bardziej zaawansowanego zarządzania panelami (tab'ami) - coś jak Tabbrowser Extensions w Firefox'ie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 A od kiedy to Opera jest darmowa? No chyba te małe reklamy Ci nie przeszkadzają 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 FireFox + Outlook Express (ale chyba sie na Bata przesiadam, bo przy wysylaniu plikow >1 MB potrafi czlowieka zdenerwowac) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stuku Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 A od kiedy to Opera jest darmowa? No chyba te małe reklamy Ci nie przeszkadzają 8O No raptem nie takie małe :P Ja używam Opera + Outlook - również polecam Ci opere - twrzysz odzielny profil dla siebie i po sprawie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 A od kiedy to Opera jest darmowa? No chyba te małe reklamy Ci nie przeszkadzają 8O No raptem nie takie małe :P Ja używam Opera + Outlook - również polecam Ci opere - twrzysz odzielny profil dla siebie i po sprawie :) Dla mnie są Całkowicie nieuciążliwe :8 Pozatym istnieje odpowiedni Plugin który zmienia je na bardzo przydatny panel :8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 istnieje odpowiedni Plugin który zmienia je na bardzo przydatny panel :8O taki sposób wyświetlania reklam chodzi ? Jeżeli nie, to drugie pytanie: :legal: Jeżeli tak, to poproszę więcej szczegółów (Opera to ulubiona przeglądarka mojej żony). Jeżeli komuś brakuje paska z reklamami w Firefox'ie, to proszę bardzo - www.squarefree.com/extensions/adbar . ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 Pewnie chodzi o wtyczke ktora zamienia reklamy na pasek z narzędziami czy cos takiego, gdzies to kiedys widzialem ,ale nie pamiętam jak sie nazywa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Pewnie chodzi o wtyczke ktora zamienia reklamy na pasek z narzędziami czy cos takiego, gdzies to kiedys widzialem ,ale nie pamiętam jak sie nazywa. Dokładnie. Chodzi o wtyczke Noopads i jest to zabieg legalny! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaros Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 W pracy Mozilla i jej klient pocztowy w domu Mozilla jako przeglądarka i The Bat! do poczty (wersja 2 z KS Ekspert) - jak dla mnie najlepsze rozwiązanie :) (w pracy powolutku przerzucam ludzi z IE+Outlook na Mozillę :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomacha2005 Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 Ja tam używam tylko Firefoxa i Outlooka i jestem zadowolony :D Radze wszystkim co nie mają Firefoxa przesiąść sie na niego bo osobiście miałem już kilka przeglądarek (Opera, IE, Thunderbird) i najbardzioej zadowolony jestem z Firefoxa. A tak na marginesie zna ktoś jakies ciekawe rozszerzenie do Fajerka??? :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 polecam Thunderbird + Firefox albo kombajn Mozilla Suite a tu kilka wg mnie przydatnych wtyczek do FF i TB http://www.stefe.webpark.pl/free-soft-link...irefox-add.html http://www.stefe.webpark.pl/free-soft-link...erbird-add.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 http://www.stefe.webpark.pl/free-soft-link...irefox-add.htmlFoxyTunes jest też w polskiej wersji - link. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...