Skocz do zawartości
CriXu

pytanie od nooba :) w sprawie zasilania plyty

Rekomendowane odpowiedzi

witam

zakupilem sobie plytke Gigabyte GA-7VT880L Via KT880 ktora wyglada tak:

http://www.luknet.internetdsl.pl/reszta/gigabyte.jpg

Dołączona grafika

i na niej znajduja sie 2 wejscia zasilania to szerokie i to malutkie.... i ktore lepiej podlaczyc poniewaz w moim zasilaczu sa 2 takie koncowki wiec moge podlaczyc na 2 sposoby a zasilacz mam Chieftec ATX-1136H.... wiec doradzcie mi jakim kabelkiem podlaczyc zasilanie i ktore bedzie lepsze??????? nawet nie wiem po co sa umiesznocze 2 wejscia na zasilanie chyba ze oba trzeba podlaczyc...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

uuu hehe to dobrze ze sie wstrzymalem bo pewnie cos by sie zrypalo i byl bym bez kompa na swieta..... heh to plyta musi niezle zrec prad skoro az 2 kabelkami trzeba zasilic jej a jesli niezle zre prad to znaczy to i moze oznaczac ze tez ma powera :twisted: :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy mi się wydaje, czy na tej płycie mosfety mają radiatorki?

Zwróćcie uwagę na zaledwie 2-fazowe zasilanie procesora.

troszke mnie zmartwiles to zle ze 2-fazowe zasilanie???? jesli chodzi o podkrecanie to dla mnie to jest zbedne mi zalerzy przede wszystkim na stablilnosci...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi