CriXu Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 witam zakupilem sobie plytke Gigabyte GA-7VT880L Via KT880 ktora wyglada tak: http://www.luknet.internetdsl.pl/reszta/gigabyte.jpg i na niej znajduja sie 2 wejscia zasilania to szerokie i to malutkie.... i ktore lepiej podlaczyc poniewaz w moim zasilaczu sa 2 takie koncowki wiec moge podlaczyc na 2 sposoby a zasilacz mam Chieftec ATX-1136H.... wiec doradzcie mi jakim kabelkiem podlaczyc zasilanie i ktore bedzie lepsze??????? nawet nie wiem po co sa umiesznocze 2 wejscia na zasilanie chyba ze oba trzeba podlaczyc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kingcin Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 musisz podłączyc to i to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CriXu Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 uuu hehe to dobrze ze sie wstrzymalem bo pewnie cos by sie zrypalo i byl bym bez kompa na swieta..... heh to plyta musi niezle zrec prad skoro az 2 kabelkami trzeba zasilic jej a jesli niezle zre prad to znaczy to i moze oznaczac ze tez ma powera :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 w tej drugiej wąskiej wtyczce idzie 12V i jak to podepniejsz to masz wieksza stabilnosc napiecia i to znak ze płyta ciagnie napiecie dla proca z linii 12V, jak bys jej nie podpial to by sie nic nie stalo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 dokladnie :] a tak btw to gratuluje ODWAGI (tzn ze sam sobie wymieniasz co trzeba a nie lecisz do serwisu jak kot z pecherzem :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 Również gratuluję odwagi - masz nową nieznaną Ci płytę i nawet nie przeczytałeś instrukcji. Prawdziwy Twardziel :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CriXu Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 etam szkoda czasu na instrukcje :D:D:D:D:D to fakt do serwisu nie chodze bo jakos bardziej sie boje ze cos zjebia jak robilbym to sam :) a tak zawsze czegos sie naucze :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CriXu Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Czy mi się wydaje, czy na tej płycie mosfety mają radiatorki? Zwróćcie uwagę na zaledwie 2-fazowe zasilanie procesora. troszke mnie zmartwiles to zle ze 2-fazowe zasilanie???? jesli chodzi o podkrecanie to dla mnie to jest zbedne mi zalerzy przede wszystkim na stablilnosci... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...