marek.t Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 tak ja w temacie z każdym serwerem z którym się połącze mam Low ID, szukałem już w necie jakiś porad ale żadna ie działa, może pomożecie mi?? a i potrzebowałbym dobrą listę serweró do mułka :roll: pozdro 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 LowID oznacza, że jesteś za NAT-em i masz nieprzekierowane porty, których emule używa - standardowo bodajże TCP 4661. Poproś admina sieci (chyba, że sam nim jesteś) żeby przekierował ci porty albo wykup publiczne IP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianadik Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 a jeszcze co do listy serverow : http://ed2k.2x4u.de/index.html albo dodajesz do emule jak masz wlaczona funkcje "linki edk2" lub wklejasz link do pliku *.met w progsie i tyle :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 no albo trzeba zmienic port na jaki inny takie zabezpiecznie w niektórych sieciach .... np 5252 pod warunkiem ze masz ip zewnetrzne ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 uzyj programu z tej strony www.http-tunnel.com a bedziesz mial HIGH ID Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianadik Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 uzyj programu z tej strony www.http-tunnel.com a bedziesz mial HIGH IDa tak dokladniej do czego sluzy ten progs ?? Apropos nie da sie tam chyba na razie zarejestrowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 ten program ustawia proxy przez ktorego sie bedziesz laczyl np: w emule... wersia nie zarejestrowana ma limit (chyba 10kB/s) na sciaganie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianadik Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 ten program ustawia proxy przez ktorego sie bedziesz laczyl np: w emule... wersia nie zarejestrowana ma limit (chyba 10kB/s) na sciaganieNo doczytalem ze do 15kbps, no nic, wybrobuje go, moze to cos da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianadik Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 probowalem i probowalem i nic, dalej to samo - LOW ID. Szkoda ze nie dziala, a moze sa jeszcze inne prgsy tego typu ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszzz Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 a jakie masz podłączenie do internetu? bo jak przez router, to trzeba się pobawić w jego konfiguracjii... konkretnie to wspomniane przekierowanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianadik Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 jesli o mnie chodzi to mam kiczowate lacze z kablowki i to jest za NATEM ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...