xan Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Jak tylko otrzymam potwierdzenie wpłaty 500zł na moje konto mozecie dodac i mój glos Nie no, a czemu ja tylko 100 zl dostalem ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 hehehh, malo was cenia, ja jestem o 950zl do przodu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mart!nek Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 Co za bunt :] I tak jajo ci go nie zliczy, zasady to zasady. Niestety, ja też uważam, że początkujący userzy również powinni miec możliwość głosowania (gustu nie zdobywa się mając >50 postów :D). ALE... forum na to nie pozwala. Chodzi o to, żeby ludzie nie robili sobie naście kont i nie głosowali naście razy na swój profil. A komu chciałoby się stukać po 50 postów na sztucznym koncie, żeby zdobyć ten 1 głos? Więc 1 - takie rzeczy wali się na PM. 2 - najpierw pomyśl dlaczego jest jak jest, a dopiero potem rób z tego awanture. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 OMG, skąd sie tacy ludzie biorą..... W topicu głównym wyjaśnione jest, skąd limit postów. UPDATE: THX mart!nek ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...