Wojtello Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 Cześć ;) Mam 2 twardziele i chcę je tak skonfigurować aby maksymalnie je wykorzystać . Z chęcią wykorzystam tu wasze doświadczenie i czekam na wasze propozycje . Na razie wydląda to umnie tak : PIERWSZY HDD 2 partycje : C: systemowa G: gry DRUGI HDD 4 partycje W: Wojtello ( moja ,moja tylko moja :) ) P: Programy X: WYMIANA ( FAT16 plik wymiany , wydzieliłem całość z 2 GB partycji i pokazuje mi się info że mało miejsca na dysku JAK MOGE TO WYŁĄCZYĆ , założę się że trzeba zmienić wartość jakiegos klucza tylko jakiego ? ) Y: TYMCZASOWE ( FAT 16 przeniosłem tutaj Temporary Internet Files ( śmigam po internecie a Azureus który jest na C: nie muli :)) , zmienne użytkownika; co jeszcze mogę tu wrzucic ; czy mogę tu umiścić zmienne systamowe jeśli tak to jakie i jak to zrobić ??? ) Co jeszcze radzicie , co zmienić ??? Czekam na wasze sugestie 8O DZIĘKI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 przenies temp'y na y. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtello Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 TEMPów jest wiele czy te systemowe mogę przenieść , bo te użytkownika przeniosłem . Jest taka opcja w XP ZMIENNE ŚRODOWISKOWE czy z tego poziomu mogę przenieść tempy systemowe ? ;) dzięki widzieliście MODERATOR mi odpowiedział :) Czy mogę przenieść także Windir'a na Y ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 W zmiennych srodowiskowych własnie mozesz przeniesc. Windir nie przeniesiesz bo jest to zmienna (1 z 2) wskazujaca lokalizację foldera windows. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtello Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 dobra przeniosłem i podałem taką ścieżkę na tempaka systemowego Y:WINDOWSTEMP foldery takie wzceśniej utworzyłem . Będzie OK ? :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...