trixem Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 Mam na dysku Win XP zainstalowanego. Na drugiej partycji chce zainstalowac Windowsa 2000 Prosessional ale jest jedno ale... czemu po uruchomieniu systemu z bootowalnej plyty tegoz systemu wyswietlaja mi sie tylko 3 opcje: uruchom komputer z obsluga CD ROMu, bez obslugi i plik pomocy. Czemu nie ma opcji instalatora??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmon Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 uruchom kompa z tej plyty wybierajac opcje "uruchom.....z obsluga cd rom" gdy komputer bedzie gotowy wpisz install.exe albo setup.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 Pirat!!!! w dodatku ktoś uzył dyskietki startowej windows 9x przy nagrywniu płyty, aby była bootowalna. A jak juz cos to zadne setup i instal, dosowy intalator to inny plik, a jaki? SZUKAJ, bo nie chce mi się pisac poraz setny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 Nie zadne install.exe czy setup.exe tylko trzeba wejsc do katalogu i386 na plycie i wywolac winnt . A tak w ogole to wyglada na pirata. Oryginalna plyta "dziala" tak samo jak ta od WinXP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...