Tymek007 Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 Cześć! Mam problem z wolnym miejscem na dysku :( mam dysk 6 GB podzielony na dwie partycje, 2 i 4. Na C ( 2 GB) mam zainstalowanego Windowsa XP sp2. Pisze mi ze ilość wolnego miejsca wynosi 10 MB :/ a jakwchodze na dysk i zaznaczam wszystko to powinno być 750 MB wolnego. ( nie ma tam zadnych plików ukrytych) co ja mam z tym zrobić, znacie jakiśsposób zeby to naprawić :( nie mo0ge zainstaolować zadnego progeramu :( Z góry dziękuje za pomoc ------------------------------------ POzdro 4 aLL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=94332 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorpion Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 :arrow: Start/Programy/Akcesoria/Narzedzia Systemowe/Oczyszczanie Dysku Wywal wszystko co sie wnim znajduje: :arrow: C:/Documents And Settings/Twoje Konto/Ustawienia Lokalne/Temp :arrow: Start/Programy/Akcesoria/Narzedzia Systemowe/Przywracanie Systemu WYLACZ :arrow: Własciwosci kosza i zmniejsz rozmiar kosza na dysku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...