filipk Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 Nie wiem co ejst ...dysk jeden ma masterze,drugi na slave i jak są oba to komp w ogóle nie startuje...ma tam jakiś błysk jakby chciał a nie móg ,ale odrazu się wyłącza... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jurasjo Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 hmmmmmmm a zasialacz jaki masz ? coś mi się wydaje, że to on nie wyrabia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 mi też się tak wydaje, no chyba że masz gdzieś przepięcie. Odłącz jeden dysk i sprawdź czy działa, później zamień dyski i sprawdź czy też działa, jeśli będzie wszystko git to znaczy, że jednak zasiłka się sypie i pozostaję ci zakupienie nowego prądożercy (tym razem coś lepszego) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...