Gość Czupakabra Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 W komputerku mam w sumie dwa dyski kazdy ma dwie partycje(c: , d: , g: , h: . oczywiscie c to podstawowa partycja z windowsem. Problem polega na tym iz nie moge sformatowac dysku spod windowsa dysk h: ale wyskakuje mi ze : nie mozna sformatowac tego dysku. zakoncz dzialanie wszystkich narzedzi dyskowych i innych programow. Nie mam pojecia co wylaczyc (probowalem juz pol listy z menadzera zadan. to wina dysku ?? co mam zrobic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 awaryjny/konsola odzyskiwania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Czupakabra Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 tryb awaryjny ?? a co to za konsola? przepraszam ze tak nieskladniowo pisze ale jestem dzisiaj zdenerwowany, chce sformatowac ta 5 gb partycje a nie moge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorpion Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 przejdz na tryb awaryjny i wejdz w start/programy/akcesoria/wiersz polecen ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...