Skocz do zawartości
und3r

WWW.THECRIMS.COM - ciekawa i wciągająca gierka online;]

Rekomendowane odpowiedzi

Carkon

Na początku jesteś marnym przestępcą napadającym na bezbronne starsze panie ( bezbronne buahahaha :lol: ) lub kradnąc drobne rzeczy w sklepach, napadając na taksówkarzy itp. W miarę "rozwoju" powiększa Ci się respect i zdobywasz więcej $$$$ za który możesz handlować dragami, kupować broń, "kupować" panie "sprzedające grzyby przy drogach" :lol: Oczywiście jak to bywa w realnym świecie i w grze możesz pójść w krainy spadających mydełek :mrgreen: W wielkim skrócie Bandycki świat :lol: :wink:

Ja tu piszę innym o grze w którą sam gram od 1,5 godziny i sam do końca nie wiem o co chodzi, ale w wielkim skrócie troche wyjaśniłem :lol:

Jin

How do i activate a weapon?

Go to the armsdealer and click on the text Activate to the right of the weaponname. The weapon gets activated and the text will change to Active.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za tyle dni ile bedzie podane jest koniec.

Jak handlowac chcecie w rave party albo pubie to kupcie sobie fabryczki ktore sa dosyć drogie . Jeżeli wchodzicie do pubu i macie duzo charyzmy to panienki same sie beda do was kleić i wtedy w hookers macie czy sie przykleila czy nie :> . Do dragowni mozna wchodzic raz na godzine crimowego czasu ( 1 dzien nasz = 4 dni crimowe ) . Jak dragi na was niedziałają już tak jak poowinny czyli staminy nieprzybywa zbyt duzo po nacpaniu sie to idziecie na odwyk. Im więcej respektu tym drozszy odwyk , i w szpitalu jest opcja naszprycowania siebie w sile , inteligencje , charyzme i cos tam jeszcze . Jak komuś zachce zmienić się bron i niesprzeda poprzedniej to macie kolo broni taki guziczek aktywacja i klikacie oczywiscie ; ) . Co do portu to jezeli macie fabryczki to czasami na statku mozecie to po niezlej cenie sprzedać i wtedy wiadomo jest duzo ksy na nowe fabryczki . Im wiecej fabryczek tym lepiej ;) . Najlepiej coca i amfa ... najlepiej sie sprzedaje w grze . Jak macie sklep i dobrze sie sprzedaje to rośnie wam respekt , oczywiscie nieidzie on tak zawrotnie jak by sie wydawalo , musi byc dobra cena i duzo klienteli . Jak otwieracie rave party to najlepiej ustawic niskie ceny wejscia do 10 $ i dragi tanie coca do 15 to juz gora . Te dragi jakie kupicie w sklepie u dilera mozecie sprzedawac , wziac ich niemozecie.

Jak zachce mi sie pisac dalej to odpisze :P

Ps. pocahontas tez przesiaduje czasami na forum board.cs.pl i und3r cos zmyslasz ze tam nie ma o the crims nic bo jest tam obszerny topic na ponad 30 stron.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na boardzie cs'a znalazlem piekna wypowiedz:

aaa qrdeeee!!!  

tak sobie patrze, ze na statku koka schodzi za 36, znalazlem sklep - patrze koka za 14, tak sobie pomyslalem ze jak kupie sobie 100 dzialek=wydam cala kase, to zarobie na tym 2200, no i kupilem... a potem zobaczylem ze on je wszystkie zjadl i jestem bez kasy, a chcialem sobie deagla kupic... a bede na detox zbieral :PPPPP  

fajnie, fajnie, fajnieeee...  

jeden plusik ze stamina na 100% wskoczyla...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ej bez jaj. Najnowsze wiesci:

REST IN PEACE

Some people that didn´t make it through the night: xenor, papug2, bobby, Henkepe, und3r, TonyMuchelini, Szpanerq, MIR.

Jak sprawdzic kto go zabil ?

Omg, biedak :| mam nadzieje, ze sam "dotkniety" problemem bedzie mogl nam powiedziec, napewno zemsta gangu bedzie slodka, a krew bedzie tryskala na wszystkie sciany

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jemu sie wyswietli kto go zabil , ja w zasadzie moge go pomscic ^^ . I powiem tak , są bugi do tej gry wiem jakie ale niebawcie si enimi bo mozna zginac od tego ^^ , bawiłem się to wiem :D konto z respectem 230 poszlo w zapomnienie , widzialem wlasnyu nekrolog ?:D . A co do tej kasy to bull shit ! jak dasz 2k bedzie ok na niskim rsp. a jak dasz 20k to bedzie jeszcze lepiej ^^ ja w kasynie wygralem raz 60k a zaczalem od 500$ i caly czas vabanque ;D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ej bez jaj. Najnowsze wiesci:

REST IN PEACE

Some people that didn´t make it through the night: xenor, papug2, bobby, Henkepe, und3r, TonyMuchelini, Szpanerq, MIR.

Jak sprawdzic kto go zabil ?

Omg, biedak :| mam nadzieje, ze sam "dotkniety" problemem bedzie mogl nam powiedziec, napewno zemsta gangu bedzie slodka, a krew bedzie tryskala na wszystkie sciany

No coż mafijne porachunki:> - napadł mnie jakis gość ale patrze, ze ma dwa razy mniej respectu niz ja wiec mu oddałem razem z PaFcio, bo nie bedzie mnie typ napadał bezkarnie:> Jednak okazało sie ze koles miał solidne plecy :cry: No i sie nam dostalo :lol: Nie podam kto mnie zabił, bo narazie nasz gang jest za slaby i nie powinnismy sie wychylac;] Ale juz zaczalem grac od nowa i wkrotce bedzie rzeźnia :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i ja tez prosze o zaproszenie do gangu ^^ nick: Jinek

EDIT:

Jeszcze jedno, co oznacz very high spirit?

EDIT2:

Hmm wiecie moze skad ja mam dwie panienki za darmo? :]

Wszedlem do menu Hookers i mam tam dwie swoje panienki tylko ze nie mam pojecia skad ;]

Nazywaja sie

Lilly i Louise a payoutday maja 421$ i 579$ 8)

EDIT3:

Juz wiem :D Hint: If you got good charisma and a little luck you can find hookers for free at the Pub or Raveparty. Your charisma will also increase the hookers payout.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jin dziwencje sie biora jak masz duzo charyzmy , ale tylko w pubach sie kleja :D . Jak masz 5 panienek to musisz kupie burdello bum bum ^^ i mozesz kolejne 5 miec ;p . A co do very high spirit to chyba wiara : > im wieksza tym stamina szybciej rosnie ... ; )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jest jakis przyjazny pub albo rave party z tanimi drugami ? moze ktos nazwe rzuci ?

Ze tani, to jedno, ale przede wszystkim musi miec duze zasoby. Nie moze dojsc do sytuacji, w ktorej idziesz do pubu lub klubu i masz jeden staminy, przycpasz troche, wzrosnie Ci do 30% i koniec towaru, a co za tym idzie musisz czekac kolejna godzine. Na szczescie sa kluby, w ktorych jest najtaniej i najwiecej zarazem:

1. Bezkonkurencyjny Rave Club - "New Age"

2. Rave Club - "Rave Club Exec"

3. Pub - "Koskits"

Dzisiaj od rana nabilem 100 respectu ponad, wiec lacznie mialem dwiescie pare i kupilem sobie BFG. Tak sie tym podjaralem, ze poszedlem na jubilera...3 dni paki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko uważajcie z tym clubem exec'a, bo tam sie kreci nieprzyjazne towarzystwo i mozna oberwac :twisted: Jak widzicie ze ktos juz tam jest to poczekajcie az wyjdzie i dopiero kupujcie - ostroznosci nigdy nie za wiele;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w narkotyki to jak najszybciej trzeba isc ;) , tylko jak cpasz to odrazu lec do 100 staminy za jednym razem bo jak walniesz sobie here np 20 dzialek i dojdzie do 40 staminy i zachce sie tobie odrazu do 100 dojechac to chocbys wzial 400 dzialek to urosnie 1 % :> - krotko mowiac na chaju ciebie niewezmie ;P .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o shit... spłukałem się do zera (nigdy więcej hazardu w kasynie :wink: )

jak teraz cokolwiek zarobić? nie mam na dragi, na grę w kasynie też nie :( poprostu zero kasy... i nie wiem gdzie zarobić cokolwiek

EDIT: już jest oki, napadam hurtowo na staruszki to trochę się chyba dorobię :wink:

EDIT2: no i ciupa :wink: siedze w pace, to se pozarabiałem.... uczciwemu złodziejowi stare baby nie dadzą zarobić... eh...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi