lelu123 Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 (Juz niedlugo Barton 2500); 2x256DDR(3200Kingmax); MSI KT 400 (zamierzam zmienic na ABIT NF7 SL v2); 9500PRO HERCULES 275/270; Sb live5.1; WD 80; liyama LM704UT; na 2000XP palamino chodzilo!! Prosze o opinie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lelu123 Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Naraznie nie zamierzam bawic sie w oc!! Ale w przyszlosci zasilka do wymiany tylko narazie kasy nie mam bo kupilem procka ktorego bede mial dopiero w styczniu i kase mam jeszcze na tego abita Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawada Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Moim zdaniem powinno wystarczyć, ja miałem Barthona 2500, FX 5600 i działało na jakimś 300 W OEM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 ryzyk fizyk .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jurasjo Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 @ LPC :zgadzam się. @ lelu123 : pociągnąc to pociągnie ale skoro masz spoczko sprzęcik to doradzałbym zmianę zasiłki. zawsze to bezpieczniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erOl Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Odaplisz i sie nim nacieszysz... ale nie stawiaj na ta zasilke zbyt dlugo, bo moze ci zrobic niespodzianke i ktoregos razu nie odpalic a jak bedziesz mial szczescie to i zabierze ze soba kilka rzeczy mniej lub bardziej waznych :D Ale to zawsze pretekst do kupna czegos nowego... :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 zgoda z poprzednikami moze dzialac na granicy wytrzymalosci i pewnego raz uslyszysz pssyyyyyyyyyyy i ekranik na monicie: Twoje mobo zostalo spalone byc moze cos jeszcze ... teraz mozesz bezpiecznie wylaczyc kompoter ;) czego Ci nie zycze po co ryzykowac :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alienth Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Nie ryzykuj....za dobry sprzet by go trzymac na codeshicie. odmow sobie np cygarow i piwa i kup lepsza zasilke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Pociągnąć to ci pociagnie... plyte karte i pamieci ze soba , jak sie spali :D Powinieneś zmienic zasilacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jurasjo Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Pociągnąć to ci pociagnie... plyte karte i pamieci ze soba , jak sie spali :D Powinieneś zmienic zasilacz. myśle, że to jest dobre podsumowanie tematu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 da rade jezeli nie bedziesz krecil ... natomiast dla spokoju jak odlozysz chocby 150zl to kup sobie jakiegos markowego 300-350W modecom, chieftec albo cos podobniastego ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Moim zdaniem powinno wystarczyć, ja miałem Barthona 2500, FX 5600 i działało na jakimś 300 W OEM"Miałem" to znaczy, że już po sprzęcie :D :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lelu123 Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 to jaka zaslike do tego zeby byl pPFC aktywny czy ten bedzie nie za drogi co do wydajnosci http://www.neotec.pl/neotec_x3800_380w.php?id=8 ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost_mode Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Pociągnąć to ci pociagnie... plyte karte i pamieci ze soba , jak sie spali :D Powinieneś zmienic zasilacz. U kumpla niedawno CODEGEN 300W poszedł z dymem na kompie barton 2500+ radeon 9200 itd... Dodam, że sprzęt pochodził aż miesiąc :lol: Oczywiście komp był używany głownie do pracy biurowej i może raz na 2 tygodnie do grania :] więc nie było mowy o żadnym OC ... Ja już sie pozbyłem z mojego kompa Codeshita - mam teraz to co w podpisie ... mojego Codegena ma teraz mój ojciec - mam nadzieję że nie polecą mu żadne dokumenty :roll: bo już na 12V daje 12.7V :P (miernik) ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 to jaka zaslike do tego zeby byl pPFC aktywny czy ten bedzie nie za drogi co do wydajnosci http://www.neotec.pl/neotec_x3800_380w.php?id=8 ???Jest niezly, ja ze swojej strony polecam Chiefteca HPC 360 z pfc. Ja mam 420W i jestem z niego zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lelu123 Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 albo tu http://www.allegro.pl/show_item.php?item=37327598 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Ten neotec jest spoko...porownywalny do szefa 420W ale uwazaj bo podobno jest troche glosny :wink: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 zmien zasilacz chyba ze checsz sie pozegnac z kompem. amen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Mi pociągnął:)(3 dni), ale zmieniłem na szefa. Wsadzony z powrotem do cela950, gf1 i troche smieci pochodził jeszcze rok, i zdechł...ale spokojnie, na szczescie kompa nie zabrał ze sobą(tera to komp siory) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyboy Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 raczej neotec niz chieftec bo ma mocne 12v a ty nf7 planujesz:) nie mowie ze chieftec nie da rady ale ja bym wolal neoteca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Nic dodać nic ująć. Codeshit ma realnie około 220W (240W w peaku) jeżeli będzie dość chłodno w budzie to może i pochodzi jakiś czas. Inaczej przygotuj się na niespodziewajkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 No risk no fun - ale żeby aż tak :roll: ;] Polecane zasilacze -> modecom 350gtf, szef 350(delta). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lelu123 Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 No to jaki zasilacz tak do 200zl ale z pfc?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Każdy zasilacz z lepszych ma pfc. Chodzi tutaj raczej o rodzaj PFC - aktywne lub pasywne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lelu123 Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 no tak z aktywnym pfc dzieki za poprawke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 http://sklep.tweak.pl/index2.php?id2=menu_...02DF&kat=&pkat= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lelu123 Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 Ma ktos tego neoteca x3800?? Jak tak to jak sie sprawuje?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 ale x3800 ma pasywne pfc a niby z aktywnym szukasz :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshi_tom Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 Wątpie zeby ten złom Ci pociagna karte z dodatkowym zasilaniem :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 poki sprzet na gwarancji nie masz czym martwic (moze jedynie zal danych z hdd) jesli juz na sile wymiana zasilki to polecam Anteca pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...