mucuss Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 może mi ktoś wyjaśnić jak to zrobic ?? bo w Partition Magic jest do [gluteus maximus] zawsze mi sie cos piepszy a robie wedlug instrukcji.... prosze tylko o wyjaśnienie co mam wpisac i juz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 ranish Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 co ja widze... jezeli w partition magic sie gubisz to zycze powodzenia w dosie :) wrzucasz dyskietke startową :] odpalasz "fdisc" i dalej juz se wybierasz co chcesz robic :) tylko ze to dlugo trwa, ja bym na Twoim miejscu zrobil to partition magicem, aha i jak masz dysk 160GB to zostaje Ci jedynie PM bo z dosa tego nie zorbisz pozdro EDIT: WIN XP ma podajrze jeszcze funkcje tworzenia partycji ale nie dam sobie głowy uciąć, rób jak uwarzasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 wpisz w google "zakladanie partycji" albo "fdisk tworzenie partycji" i masz wszysko jak na dloni. nawet mi sie tego nie chce szukac bo wiem ze zajeloby mi to 10sek a bedziesz mial pokazne z obrazkami co i jak... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...