tukuest Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 Ktore Durony i Athlony obsluguje ten chip? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 tylko te na fsb 100MHz czyli max to duron 1200/1300 i athlon tberd 1300 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 tylko te na fsb 100MHz czyli max to duron 1200/1300 i athlon tberd 1300No nie do końca tak jest. Na niektórych płytkach (np. na jednym Assusie) można też wrzucać xp tylko że będzie chodził na magistrali 100... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@reQ Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 Na moim solteku chodzi 1800+ na magistrali 133MHz, ale jeżeli chodzi o podkręcanie, to możnazapomnieć-przynajmniej u mnie.Aha i dziwna sprawa że musiałem podnieść napięcie pamięci na 3.6V aby komp był stabilny i nie zaliczał restartów podczas pracy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 Ten temat był poruszany parokrotnie - wyszukiwarka!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 No dobra wpisuje w wszyszukaj Ga-7ZM KT133 i mi znajduje posty z takim czyms "ten temat byl juz poruszny poszukaj" TO ja NIE wem JAK mam SZUKAC :wink: moze po prostu wyjasnjcie to prosze bo mam taja sama plyte i duronka 600 i che sie doiedziec do ilu moglbym go wycisnac albo co moglbym zalozyc Prosze odpiszcie :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 No dobra wpisuje w wszyszukaj Ga-7ZM KT133 i mi znajduje posty z takim czyms "ten temat byl juz poruszny poszukaj" TO ja NIE wem JAK mam SZUKAC :wink: moze po prostu wyjasnjcie to prosze bo mam taja sama plyte i duronka 600 i che sie doiedziec do ilu moglbym go wycisnac albo co moglbym zalozyc Prosze odpiszcie :oops:HELP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...