patol Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Witam... chcąc niechcąc stałem się posiadaczem Gainward'a 6600GT AGP (1960)... pytanko... czy ma może ktoś tą karte z tym właśnie chłodzeniem bo jest kosmicznie głośne i wstępnie chyba tylko ona będzie pasować bez problemu... tylko wole się upewnić bo Gainward robi troszke inaczej te płytki i jak tak porównywałem to inaczej wyglądają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alcapone Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 ja mam :) w dziale o kartach graficznych nvidia jest stary topic z pieknymi zdjeciami, jak to kolega (nie ja) zakladal zalmana na naszej karcie. da sie zalozyc na 100% ale zarezerwuj sobie 2h:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patol Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Dzięki za odpowiedz... zabieram się do czytania... ja po prostu dostałem tą grafe z serwisu zamiast 9800pro i troche mi plany pokrzyżowała ;) Hmm... dwie godziny? Aż boję się pomyśleć co będe musiał z tym cooler'em robić :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 ale się temat odkopał, ale mam i polecam, cichy, wmiare szybko się zakłada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Cześć odkupuje bo mam pytanie . Czy jeżeli na std wentylu karty graficznej mam pełną programową kontrolę nad wentylem to po zmianie na zalmana też będe mieć np poprzez ati tray tool? Może ktoś montowął na x700 pro sporo jest miejsca na radiatory ? pozdrawiam. budzenia trupa ciąg dalszy, trup żyje ;] trzeba zrobić przelotkę i powinno dać radę, x800gto zasila zalmana no problem przypadkowy 3-pin + przycięty audiocd i urodziła się przelotka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 (edytowane) Najlpeszy patent na przelotke to ten kabelek laczenia napedu optycznego z dzwiekowka. Lamiemy nozem te wtyczki na takie 1-pinowe. Beda przejsciowki na kazdy przewod z osobna - bardzo proste i uniwersalne rozwiazanie (a zniszczeniu ulegnie tylko kabelek ktorego i tak nikt nie uzywa a prawie kazdy ma :wink: ) Edytowane 25 Kwietnia 2006 przez aerial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...