Skocz do zawartości
dem

Zalman VF700-Cu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam... chcąc niechcąc stałem się posiadaczem Gainward'a 6600GT AGP (1960)... pytanko... czy ma może ktoś tą karte z tym właśnie chłodzeniem bo jest kosmicznie głośne i wstępnie chyba tylko ona będzie pasować bez problemu... tylko wole się upewnić bo Gainward robi troszke inaczej te płytki i jak tak porównywałem to inaczej wyglądają.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za odpowiedz... zabieram się do czytania... ja po prostu dostałem tą grafe z serwisu zamiast 9800pro i troche mi plany pokrzyżowała ;) Hmm... dwie godziny? Aż boję się pomyśleć co będe musiał z tym cooler'em robić :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć odkupuje bo mam pytanie . Czy jeżeli na std wentylu karty graficznej mam pełną programową kontrolę nad wentylem to po zmianie na zalmana też będe mieć np poprzez ati tray tool? Może ktoś montowął na x700 pro sporo jest miejsca na radiatory ? pozdrawiam.

budzenia trupa ciąg dalszy, trup żyje ;]

trzeba zrobić przelotkę i powinno dać radę, x800gto zasila zalmana no problem

przypadkowy 3-pin + przycięty audiocd i urodziła się przelotka ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najlpeszy patent na przelotke to ten kabelek laczenia napedu optycznego z dzwiekowka. Lamiemy nozem te wtyczki na takie 1-pinowe. Beda przejsciowki na kazdy przewod z osobna - bardzo proste i uniwersalne rozwiazanie (a zniszczeniu ulegnie tylko kabelek ktorego i tak nikt nie uzywa a prawie kazdy ma :wink: )

Edytowane przez aerial

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi