Crasher Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Potrzebuje szybkiej pomocy, bo zrobilem przez nie uwage smieszny blad. Dyski zaczynaja mi sie od e: Nie byloby w tym nic zlego, ale nie moge tego zmienc. Znaczy zmienilem wszystkie, oprocz partycji, ktora powinna byc. Windows wywala komunikat, ze nie mozna zmienic literki partycji podestawowej. Niech ktos doradzi jak to szybko zrobic, bo nie mam wlasciwie pomyslu.. Pozdrawiam, z gory dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Nie mozna zmienic litery partycji podstawowej(aktywnej) i partycji na której zainstalowany jest windows. Co własciwie zrobiłes ze były przesunięte litery? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crasher Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Juz to zrobilem .. Mialem podpiety inny dysk, na ktorym byly dane zrzucone z wczesniejszych partycji. Tam wszystkie usunalem i tworzylem nowe. Nie zworcilem, ze tamten dysk ustawil sie na c:. Pierwszy raz mi sie takie cos przytrafilo :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 moj komputer i prawy myszy zarzadzajzarzadzanie dyskami i klikasz na dyski prawym myszy i jest opcja zmin litere dysku i sciezki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 moj komputer i prawy myszy zarzadzajzarzadzanie dyskami i klikasz na dyski prawym myszy i jest opcja zmin litere dysku i sciezki :) A ta odpowiedz to do czego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...