Zeniu Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 czesc wszystkim jezeli chodzi o telefony kom. to jestem zielony na całej linii ale postawiłem sobie za zadani przeflashowac soft w Noki 3410 poniewaz jest po angielsku i moja prosba do Was jest taka: 1. Jaki program będzie najlepszy ? 2. Nie moge znalezc nigdzie softu i mam prosbe zeby mi ktos w tym pomogl albo jezeli by posiadal takowy to w jakis sposob mi go przekazal(pewnie prze maila). nie wiem czy sie przyda ale mozliwe ze tak: 1 OS - Win XP 2. Kabel - nie wiem jak sie nazywa ale podlacza sie go po wyjeciu baterii przez zapiecie go do mocowan baterii dzieki za odpowiedzi i cierpliwosc do mnie jezeli było to przepraszam ale nie dziala mi szukajka :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 1. Rollis Dct3 Flasher 2. Mam. Odewezwij się do mnie na gg to ci wyśle (mój gg 4478284) Jeśli masz win xp to musisz jeszcze mieć programik userport. A kable potrzeba 2. Flasher z końcówką LPT i mbus z końcówką COM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Coś od siebie dodam...;) 1. Knok Phoenix 1a 2. Na wielu stronach jest flash np. TU... 3. Kabel mbus i Flasher Dejana - lub zamiast mbusa konwerter do Dejana... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 kurde dzieki ale nie mam takiego kabla :( jak zdobede to sie odezwe :) dzieki bardzo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 taniej wyjdzie Ci przejscie sie do komisu/serwisu niz kupywac dla swojego telefonu box'a ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 taniej wyjdzie Ci przejscie sie do komisu/serwisu niz kupywac dla swojego telefonu box'a ;) Chyba żartujesz... Na Allegro wyjdzie 30zł z wysyłką.. I możesz flashowac ile chcesz.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 I po co flashowac tyle razy wystarczy wgrac pl... to nie jest dct4 np: taka 3310, ze jest wersii softow od zatrzesienia i sobie wgrywac co dzien inny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Softów własnie jest od zatrzęsienia... Poszukaj a znajdziesz ich mnóstwo... A poza tym - w boxie masz kilka innych kabli na inne nokie... Więc logicznym posunieciem jest kupno a ne płacenie 20zł za wgranie jednego softu który Ci się nie spodoba to masz problem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 chyba jednak pujde do tego serwisu :) ale sie zastanowie bo moze sie przydac taki zestwaik kabli :) zobacze :D jak kupie kable to bede Was męczył dalej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giusepe Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 wgrywasz sam ppm, flasciach!ac 3410 full flashem zawierajacym tez eeprom latwo jest ja uwalic, tak wiec flasher rollisa do tego plik ppm odpowiadajacy wersji oprogramowania (mcu) w twoim fonie sprawdz *#0000# jakby co pomoge gg 2505899 pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 z pomocy skorzystam tylko kupie kable :) i dzieki ze mi pomozesz :) i wogole dzieki ludzie ze tacy jestescie pomocni :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 czy to wystarczy ? http://allegro.pl/show_item.php?item=40473948 nie mialem jakos czasu wczesniej sie tym zajac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...