Bzykoo Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 Czy spadek napiecia wymienionego w temacie tak do 4,60 może spowodowac restart kompa, albo wyłączanie się aplikacji :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 jeżeli to napiecie które podajesz zostało zmierzone miernikiem no to restart mogą być jak najbardziej zasilacz za słaby masz do swojego sprzęta może to doprowadzić do uszkodzenia zasilacza a zasilacz może pociagnąć za sobą płyte główną , procesor itd radziłbym na twoim miejscu wymienić zasiłke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bzykoo Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 w tej chwili mam modecom 300w czy atx450W to dobra zamiana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 a wiesz wogole co to znaczy atx450W? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bzykoo Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 a co ci do tego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 to mu do tego że chce Ci zapewne [hS.4f] Logan pomóc i pyta co to za zasiłka. Ja polecam zmiana na jakś firmowa zasiłke z PFC np.Chieftec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loobek Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 a modecom to nie firmowy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 jeżeli chcesz mieć naprawde dobry zasilacz to kup topower 350wat który kosztuje koło 210zł ale jest warty tej kasy a tu masz linka do testów zasilaczy http://pclab.pl/art12794.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bzykoo Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 To bedzie jakis manhattan 450w dane ma obiecujace Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Ile to cudo waży i ile kosztuje? Napis na nalepce to można sobie o kant d*** rozbić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bzykoo Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 to cudo kosztuje 210zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 to cudo kosztuje 210złto ja zamiast tego "cuda" z Manchatannu wziąłbym Chiefteca 360W z aktywnym PFC albo jak się uda to 420 W...mój chief ciągnie to co w podpisie i napięcia trzyma bardzo dobrze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bzykoo Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 posłuchałem się waszych rad i zdecydowałem się na chieftec hpc-360-302-df dzieki mam nadzieję że to pomoże Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...