Lisek Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 http://www.top-secret.pl/archiwum/artykul.....asp?Artykul=75 Czytaliście? Fajny tekścik - polecam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 :/ Spox ale troche obrażający nasz naród... :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 niby czemu obrażający? =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 łamerykanie, ich pycha, bomby i wpier.niczanie sie w sprawy innych panst [zwlaszcza na bliskim wschodzie] suxxxxx aha zapomnialem jeszcze o inwigilacji wszystkich ludzi na ziemi - CIA has You! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@reQ Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 łamerykanie, ich pycha, bomby i wpier.niczanie sie w sprawy innych panst [zwlaszcza na bliskim wschodzie] suxxxxx aha zapomnialem jeszcze o inwigilacji wszystkich ludzi na ziemi - CIA has You! Czuj ze 8O Bez komentarza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 http://www.top-secret.pl/archiwum/artykul.asp?Artykul=75 Czytaliście? Fajny tekścik - polecam :) Ehh........... A niby swiat to mala, tylko ze globalna wioska.............. :? Wielce (cytuje) cywylyzowane panstwa, a kmioty cholerne nie wiedza gdzie lezy Polska ? Qr 8O va przeciez my jestesmy w Europie (fakt ze "lekko" wschodniej) a nie na ktoryms z biegunow 8O Jezeli to prawda co piza ci goscie to .................. :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 Ja ostanach juz troche wiem i chcialbym cos napisac wiec: moj braciak wrocil z Orlando w niedziele i zaczol oppowiadac jak tam itd... I co sie okazalo?? Ze Amerykanie to straszne swinie, uwarzaja sie za bogw ze sa najlepsi tu dwa przyklady: -Na lotnisku od razu byl podzial na amerykanow i nie amerykanow - czyli reszta choloty(europejczycy-slowianie, polacy itd) i amerykance byli na tyle beszczelni ze robili z europejczykow debili pokazywali jak wyglada paszport, kartka papieru itd. -Drugi przyklad to brat ogladal jakis teleturniej w tv i babka miala pytanie ile to jest 8razy6 (nie wiedziala i przegrala) :lol: . Przykladow jest wiecej ale nie bede sie rozpisywal. Ja osobiscie amerykancow nie lubie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 widze ze Pan J@reQ ma jakies wat.pliwosci.. no coz.. jego sprawa.. ja tam jestem tylko Europejczykiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 ja bylem w holandii do pracy (niestety nie bylo jej) i spedzilem "piekne wakacje" na holenderskim polu namiotowym prawie przez miesiac. na poczatku chcielismy z kumplami wynajac jedna z przyczep kempingowych ktorych stalo tam okolo 50 i wszystkie puste. wlasciciej pola powiedzial ze polakom nie wynajmuje przyczep 8O :evil: , pozatym byl arogancki w stosunku do nas i wywyzszal sie. byl tez mocno ale to mocno zszokowany jak zaczalem do niego mowic po angielsku (sam debil nie umial na tyle zeby sie normalnie dogadac). to byl 1 tydzien pustki, qulturalne popijanie sobie pifka heineken, granie w pilke na boisku i oczywiscie za dnia poszukiwanie pracy. po tym tygodniu zaczeli jakimis busami zjezdzac sie polacy. ale to nie byli tacy sami polacy jak my, to byla cholota wypuszczona jakiegos zapomnianego miejsca na ziemi. poprostu jak by to nazwac - ŁORCYKI BURAKI I NAJGORSZE BADZIEWIE jakie kiedykolwiek widzialem . wtedy pierwszy raz wstydzielm sie ze jestem z Polski. potem po czesci zrozumialem podejscie wlasciciela kampingu ze nie wynajmowal przyczep polakom. na domiar zlego pod koniec mial miejsce nieprzyjemny incydent mianowicie: bylo paru kolesi z tamtej bandy ktorzy przyjechali kompletnie splukani a pracy z powodu przesuniecia sie okresu zbiorow nadal nie bylo. no i gosciom skonczyla sie kasa i nie mieli nawet na jedzenie. poszli wiec ktoregos wieczora i z sasiedniego pola ukradli owce. owca oczywiscie zaczela sie rzucac i beczec. ktos to uslyszal, zawolal policje. policja nakryla gostkow na goracym uczynku. poszedl tam wiec jeden z polakow ktory umial troszke holenderski i ich zaczal tlumaczyc ze to nie sa zlodzieje tylko zoofile, i ze chcieli tylko wydymac ta owce a nie ukrasc. Policja popatrzyla z pozalowaniem na gosci i pojechala sobie. I powiedzcie mi jak mamy byc postrzegani za granica gdy taka "reprezentacja" tam wyjezdza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 Ja byłem w Grecji i takich 3 przepakowanych koleci przylazło i zaczęło się do mnie czepiac( wyglądałem jeszcze w tedy niegroźnie i zaczeli mnie najpierw straszyć( znam grecki) a potem gestykulować.Na wszekli wypaedk zwolałem kumpli i dopki jal zobaczyły 18- latków z łodzi (grala i Bet'a {chłopaki odezwijcie się}) Sz<span style="color:red;">[ciach!]</span>**** gdzie pieprz rośnie. PS Do grala i bet'a TO JA KONTROLA ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 Zibi a gdzie byles dokladniej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 Ja byłem w Grecji i takich 3 przepakowanych koleci przylazło i zaczęło się do mnie czepiac( wyglądałem jeszcze w tedy niegroźnie i zaczeli mnie najpierw straszyć( znam grecki) a potem gestykulować.Na wszekli wypaedk zwolałem kumpli i dopki jal zobaczyły 18- latków z łodzi (grala i Bet'a {chłopaki odezwijcie się}) Sz<span style="color:red;">[ciach!]</span>**** gdzie pieprz rośnie. PS Do grala i bet'a TO JA KONTROLA ;) a teraz wygladasz groznie ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 a teraz wygladasz groznie ? :PI do tego z Lodzi :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 a teraz wygladasz groznie ? :PROTFL! Wlasnie mialem sie o to samo zapytac :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@reQ Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 widze ze Pan J@reQ ma jakies wat.pliwosci.. no coz.. jego sprawa.. ja tam jestem tylko Europejczykiem... Rozbawiło mnie po prostu "CIA HAS YOU" ...but hasn't bin laden-(czy jakoś tak-ucze sie niemieckiego). Jeżeli chodzi o bliski wschód, to oni tam mogą się jak dla mnie wytłuc, co do jednego, wiszą mi ich święte wojny, i co tam jeszcze. Co do frazncuza i amerykanina z tego textu........widać kompletne ograniczenie umysłowe. Jeden amerykanin drugi francuz można by pomyśleć, że elita tego świata-co niektórzy tak uważają........, ale co my możemy teraz o nich pomyśleć po takim artykule.To już każdy sobie może dopowiedzieć sam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 widze ze Pan J@reQ ma jakies wat.pliwosci.. no coz.. jego sprawa.. ja tam jestem tylko Europejczykiem... Rozbawiło mnie po prostu "CIA HAS YOU" ...but hasn't bin laden-(czy jakoś tak-ucze sie niemieckiego). Jeżeli chodzi o bliski wschód, to oni tam mogą się jak dla mnie wytłuc, co do jednego, wiszą mi ich święte wojny, i co tam jeszcze. Co do frazncuza i amerykanina z tego textu........widać kompletne ograniczenie umysłowe. Jeden amerykanin drugi francuz można by pomyśleć, że elita tego świata-co niektórzy tak uważają........, ale co my możemy teraz o nich pomyśleć po takim artykule.To już każdy sobie może dopowiedzieć sam. Wydaje mi sie ze to media zachodnie taka opinia o nas rozsiewa :? Kumpel kiedys opowiadal jak wpadli do niego dalsi krewni, mieszkajacy od kilkudziesieciu juz lat w Australii, przywiezli m w prezencie dosc powazne ilosci : ryzu , mydla , siakies medykamenty i srodki czystosci : bo u nas przeciez bieda i wszystkiego brakuje 8O Qr 8O fa , tylko o pare lat sie spoznili :? Ale takie tam ponoc panuja poglady (bylo to w poprzednim roku) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 media tak samo pokazuja polakow jak terrorystow- nigdy calej prawdy [tylko nie myslcie ze porownoje polakow do terrorystow, po prostu jak cos sie stanie za sprawa terrorystow to nie mowia wszystkiego... ] ps. ma ktos z waf jakiego wujka w pracujacego w telewizji? jak tak to niech sie zapyta o manipulacji łamerykanskich mediow, tzn o specyficzny sposob pokazywania i podawania informacji.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 Zibi a gdzie byles dokladniej? o ile dobrze pamietam nazwe miejscowosci to byl Horn, na polnocny zachod, niedaleko Amsterdamu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 widze ze Pan J@reQ ma jakies wat.pliwosci.. no coz.. jego sprawa.. ja tam jestem tylko Europejczykiem... Rozbawiło mnie po prostu "CIA HAS YOU" ...but hasn't bin laden-(czy jakoś tak-ucze sie niemieckiego). Jeżeli chodzi o bliski wschód, to oni tam mogą się jak dla mnie wytłuc, co do jednego, wiszą mi ich święte wojny, i co tam jeszcze. Co do frazncuza i amerykanina z tego textu........widać kompletne ograniczenie umysłowe. Jeden amerykanin drugi francuz można by pomyśleć, że elita tego świata-co niektórzy tak uważają........, ale co my możemy teraz o nich pomyśleć po takim artykule.To już każdy sobie może dopowiedzieć sam. Wydaje mi sie ze to media zachodnie taka opinia o nas rozsiewa :? Kumpel kiedys opowiadal jak wpadli do niego dalsi krewni, mieszkajacy od kilkudziesieciu juz lat w Australii, przywiezli m w prezencie dosc powazne ilosci : ryzu , mydla , siakies medykamenty i srodki czystosci : bo u nas przeciez bieda i wszystkiego brakuje 8O Qr 8O fa , tylko o pare lat sie spoznili :? Ale takie tam ponoc panuja poglady (bylo to w poprzednim roku) do rodziny mojej zony dalej przychodza paczki z ameryki. ten gosc co przysyla pracuje w fabryce slodyczy i czekolady. niestety to co przysyla nadaje sie tylko na smietnik, dawno temu przekroczona data przydatnosci do spozycia i wogole syf w smaku, zwietrzale te czekoladki chyba z 10 lat temu !! ale przeciez biedni polacy wszystko zezreja bo u nich zywnosc na kartki :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 ale przeciez biedni polacy wszystko zezreja bo u nich zywnosc na kartki blehehehehehhahehehheahhihihueuh fuhuhuhehyhyhya alehehehehuhuhuhe tjaaa i pewnie sie zastanawia kiedy mu do kolan padniecie za te czekolady blehehehahahahehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 Na te wakacje kolega pracowal w szkocji i pracodawca zapytal go czy Polska jest w Unii Europejskiej , na to on ze jeszcze nie , a wlasciciel jakby cos zaczail i "a fakt to Rosja jest" 8O 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Na te wakacje kolega pracowal w szkocji i pracodawca zapytal go czy Polska jest w Unii Europejskiej , na to on ze jeszcze nie , a wlasciciel jakby cos zaczail i "a fakt to Rosja jest" 8O 8O Nie dziw mu sie, sami rosjanie do calkiem niedawna tak uwazali. Gdy bylismy na poligonie (jak bylem w armii) to stacjonowaly tam "niedobitki" rosyjskie, haubice samobiezne. Handlowalismy z nimi roznymi duperelami (fajki Biełamor rulzz :twisted: ) i czasem udalo sie z nimi troszke pogadac. Wiec wedlog nich to jestesmy (bylismy) jedna z CCCP ! Wprawdzie na "dalekim zachodzie" ale jednak, nie dawali sie przekonac ze jestesmy autonomicznym panstwem, i w sumie im sie nie dziwie :? Heh , zazdroscili nam w sumie wszystkiego i nie rozumieli tego ze my mamy sie tak dobrze, np. konserami miesnymi to juz zygalismy, a dla nich to byl rarytas, oni jak zarli puchy, to z kasza i grzybami w srodku itp. "niechcacy" byli prawie jaroszami :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 konserwa z kasza i grzybami :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: na zachodzie pewnie placa za takie cos krocie w sklepie ze zdrowa zywnoscia :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 konserwa z kasza i grzybami :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: na zachodzie pewnie placa za takie cos krocie w sklepie ze zdrowa zywnoscia :lol: :lol: pewnie tak, tylko nie wiem dlaczego te zoldaki jakos nie wygladali na ucieszonych faktem wpierdzielania zdrowej zywnosci 8O (grzybki pewnie z okolic Czernobyla, duuuuze ponoc rosna, taka zyzna gleba tam maja :lol: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pio [PL] Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Ja ich nie rozumie. Ameryka to dla mnie zadne super mocarstwo. Sa bogaci, maja niby taki super sprzet i wojsko, a oni nawet zadnej wojny tak do konca nie wygrali. A po za tym jak to jest w ameryce, ze amerykanie podobno mysla o nas jak o pedziach, a prezydent Bush tak nas "kocha", ze jak goscil naszego prezydenta to kurde specjalne ceremonie temu towazyszyly. A Francuzow sam nie wiem czemu ale nie lubie. To ma chyba jakies uzasadnienie w historii Polski... A poza tym jestem chory i sam nie wiem co pisze :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Zibi a gdzie byles dokladniej? o ile dobrze pamietam nazwe miejscowosci to byl Horn, na polnocny zachod, niedaleko Amsterdamu. Szkoda, ze nie wiedzialem wczesniej, moglibysmy na jakie piwko sie styknac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Zibi a gdzie byles dokladniej? o ile dobrze pamietam nazwe miejscowosci to byl Horn, na polnocny zachod, niedaleko Amsterdamu. Szkoda, ze nie wiedzialem wczesniej, moglibysmy na jakie piwko sie styknac :D ehhh ale to bylo 5 lat temu. wtedy nie mialem kompa, netu ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 moi zomkowie byli w następnym chorym kraju : UK gdzie po zejściu ze sromu są dwie bramki na odprawie dla ludzi z UE i dla nas Polaków, ruskich i jeszcze innych brudasów. moja koleżanka dostała białej jak to widziała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Zibi a gdzie byles dokladniej? o ile dobrze pamietam nazwe miejscowosci to byl Horn, na polnocny zachod, niedaleko Amsterdamu. Szkoda, ze nie wiedzialem wczesniej, moglibysmy na jakie piwko sie styknac :D ehhh ale to bylo 5 lat temu. wtedy nie mialem kompa, netu ... He he ja myslelem ze teraz :oops: Wtedy to tez nie mialem kompa i nie myslalem o Holandii :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Amyrakanie maja zbyt duze mniemanie o sobie. Tez strasznie nie podoba mi sie ze sie wpierd... do kazdej sprawy. Im chodzi tylko i wylacznie o kase. Wojny prowokuja tylko po to zeby na tym zarobic. Pamietam jak zaatakowali Afganistan i po jakims czasie oglaszali wzrost gospodarczy u siebie. Wszyscy sie mocno zdziwili bo byl wiekszy niz sie spodziewano. I to sporo wiekszy. Wszystko dlatego ze wywolali sobie wojenke i na tym zarobili. Dobrzy sa w tym bo wojna nigdy sie nie toczy na ich terytorium . Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...