Gość ediee Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 dobra ja "sie" dołoze. jesli liczysz, ze napewno podkrecisz athlona 2500 do 3200 i to jakiegos nowego to sie mylisz. moze sie zdarzyc, ze pójdzie bez problemu ale teraz to juz żadkosc. inna płyta!!!!! tego nie radze, a w szczególnosci tej wersji -E, te gigabyte to są shity wg mnie jesli chodzi o oc i strasznie rozgrzewają procka. bardziej polecałbym taniego i dobrego abita nf7 lub epoxa 8rda3I, dobre do oc i stabilne. a co do leadteca to to są dobre karty, miałem pare ich i z kazdej byłem zadowolony(fajne oc :twisted: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 a ja jescze do zasilaczy moj 365W ma 12V - 26A 5V - 32A 3,3V - 32A to se mozesz porownac:)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zabi Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zapraszam do Topicu który założyłem o płytach głównych http://forum.purepc.pl/about106560.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Człowieku mama cie nie kocha czy jak ? Po pierwsze tematów jaką płyte kupić było multum, po drugie skoro naprawde nie umiesz znaleść to mogłeś sie tu zapytać, ale z okazji Świąt odpowiem bierz Abtia NF7, jest to najlepsza płyta do 300 złoty i napewno się nie zawiedziesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klmn Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Co do zasilki to jeszcze jest topower 350 za okolo 220pln. Ciekawa mocno propozycja bo: ma 22A na linii 12V, jest cichy, i tani jak na zasilacz z tak mocna linia 12V (A Tobie sie to przyda bo zamierzasz krecic). Co do plyty to na nf2 sa 2 dobre propozycje: Abit NF7-SL i DFI NFII infinity, obie mialem, obie polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...