sebagoofy Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Cze program kxproject zastepuje w 100% orginalne stery do karty sb Live 5.1?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyberDe@th Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 No nie do konca... kX'y nie maja EAX'a, ale poza tym sa 100 razy lepsze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 To dziwne bo jakos duzej wiekszosci gier mam EAX a jade na kx'ach hmm :) Choc prawda jest taka ze nie z kazda gra te stery sie lubia. W wiekszosci gier nie mam problemow ale sa takie gdzie dzwiek sie psuje. Sa jakies dziwne trzesztrzenia a nawet brak dzwieku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebagoofy Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 ale mi o gry sie nie rozchodzi.Kupilem ta karte(sb Live 5.1) tylko dla dziwieku i poprostu niedostarczono mi sterownikow wiec troche sie martwie czy bede mial ladny piekny dziwek na tym programie-chodzi o muzyke :) Aaaa i czy mozecie wkleic mi link z dokladnym opisem jak co ustawic w tym programie?z gory dzienki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 ja tam jade na tych ze strony creativa, no i nie ma problemów ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...