Gość Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 ale jaja czy ktos potrafi mi to wytlomaczyc ten test robilem na fsb 133 http://service.madonion.com/compare?2k1=4666963 a ten co mam w podpisie na fsb 150!! i co? malo tego ze na fsb 150 wynik nie jest wyzszy to jest o kilka punktow nizszy!! od fsb 133 sprawdzilem jeszcze programem stars(opengl) i to samo brak roznicy!!! a dodatkowo podczas tesu na fsb 133 mialem w tle zapuszczonego dapa(ala gethright) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Twoj wynik juz sie nie zmieni bo poprostu masz za slaba karte w stosunku do proca. Ja mam na odwrot, mam za slabego proca do karty. Krecenie karty mi nic nie daje a krecenie proca i owszem. Jak mialem FSB 100 to wynik w okolicach 5500, teraz mam 6080. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 to smutna prawda...ale więcej juz nie da rady Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Ja tak miałem na PIII450 i GF2GTS. GTS`a mogłem kręcić, ale bez skutku, a PIII udało mi się podkręcić do 504MHz ze skutkiem +30% na wydajności. Teraz lece na nieco innym zestawie i tera z kolei grafa mi zaniża :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^NiuNiek^ Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 kurcze mam podobny problem jak puszczam wyzej memory na swym gf3 to wynik mam nizszy :?: :!: :?: dziwne planuje przekroczyc 8000pkt w 3dmarku2001se ale plasuje sie w granicach 7923pkt jejQ jak to zrobic ?? strasznie dziwna sytuacja :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Tesh tak miałem. Nie viem co pomogło - może zmiana steroof lub drivery dla chipsetu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^NiuNiek^ Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 jade na detkach 40.71 (na wczesniejszych bylo to samo) jedynie sis agp driver 1.12 dal mi 50 pkt wczesniejszy wynik oscylowal a granicach 7870-7880pkt :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...