MarPol Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 W czym jest problem mam nagrywarke DVD LITE-ON DVDRW SOHW-16335 nie widzi poprawnie płyt CD 800 MB odczytuje je jako 720 MB . Wczesniej miałem nagrywarki CD TEAC i LITE-ON i to samo prosze o pomoc jak ten problem rozwiązać . Program do nagrywarki to Nero 6.6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Coś za dużo widzi, powinien widziec ~703 MB. Jak nagrywasz to ustaw DAO i w preferencjach w ustawieniach zaawansowanych włącz overburning na 99min. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarPol Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Napisałeś w ustawieniach zaawansowanych włącz overburning na 99min ja tylko zmieniłem z 82 min wpisałem 99 min bo nie widze opcji właczania na 99 min . Wiem że to :) ale gdzie w nero moge włączyć DAO mam nero 6.6.03 i od niedawna używam nero Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...