_RAZOR_ Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 Chciałbym włączyć tą opcję u siebie ponieważ posiadam kartę satelitarną Sky Star 2 i jej uruchamianie z systemem jest męczące. System WinXP SP1. Mianowicie mam taki problem, że dysku C uzywam tylko do systemu i mam na nim tylko 2gb w FAT16 ( wolne 800Mb ) nie chce zmieniać tej wartości. Nie wiem jak zmienić lokalizację tworzenia pliku hibernacji ponieważ posiadam 1,5gb ramu i najlepiej gdybym mógł to umieścić na innym dysku. Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Prawdopodobnie sciezka do niego jest zapisana w rejestrze lub innym magicznym miejscu - poszukaj, gdzie ustawiona jest sciezka do pliku "hiberfil.sys" - poszukaj tego ciagu znakow w rejestrze.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_RAZOR_ Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 zmieniłem w rejestrze te wartosi na np. E:hiberfil.sys moze to działać i moze utworzyc plik na E: ale w opcjach ciagle pokazuje mi ze jest za malo pamieci na dysku (c:). Na E jest około 20Gb wolnego. Mysle, że jeśli bym miał jakiś już działający plik hiberfil.sys to by to ruszyło ponieważ z pagefile.sys też jest tak samo jezeli zostawi sie gdzies ten plik i zainstaluje od nowa system zostaje on rozpoznany. A moze jest jakis inny sposob ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...