halibut Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 Na gwałt potrzebuje CZYSTY bios od Leadteka ti 500. Jeżeli ktoś ma tę kartę byłbym bardzo wdzięczny gdyby zczytał bios i mi go udostępnił. Szukałem już na forum i na googlach ale za chiny nie mogę znaleść biosu do akurat tego modelu (bios musi być do leadteka). Z góry dziękuje za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość per3z Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 Na gwałt potrzebuje CZYSTY bios od Leadteka ti 500 quote] Dlaczego akurat musisz zgwalcic bios od tej karty?Dam Ci inny... :)[/ POWAZNIE TO TU SPRAWDZ whitebunny.demon.nl/hardware/chipset_nvidia.htm www.x86-secret.com/articles/nvbios.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 ftp://ftp.leadtek.com.tw/entertainment_gr...OS/BIOS2528.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halibut Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 ftp://ftp.leadtek.com.tw/entertainment_gr...OS/BIOS2528.exe niestety nie ma tutaj ani jednego biosu do gf3 (tylko gf4) :( Tak więc moja prośba nadal aktualna... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyjastrzab Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 http://www.clubic.com/pilotes-multi-carte-...tek-71-0-2.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halibut Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 http://www.clubic.com/pilotes-multi-carte-...tek-71-0-2.htmlSame drivery, biosu brak :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...