GenghisKhan Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 8mega keszu i wypas jakis nowy to ja chyba poczekam na te cuda wiedzialem ze IBM nie zawiedzie:) - opinie.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fireman Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 No nie wiem jak u tych dysków z przetrwaniem, to sie za niedługo okaże al osobiście nie widze dalekiej przyszłości dl atych dysków Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fireman Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 No nie wiem jak u tych dysków z przetrwaniem, to sie za niedługo okaże al osobiście nie widze dalekiej przyszłości dl atych dysków Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piszczel Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 IBM zaprzestał produkcji dysków :!: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Zapowiadają sie ciekawie podobno mają mieć technologie tag 'n seek i 8mb bufor.Napowno będą to najszybsze dyski IDE. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fireman Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 jak zaprzestał to czemu dalej robu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Nic tylko czeać na testy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 zaprzestal kiedys i robil dyski razem z hitaczi - a teraz sam ma te wypasiaste dyski robic:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Po przykrych doswiadczeniach z ta firma juz nigdy nie kupie dysku IBM!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 a ja mam dwa IBM-ki i jestem z nich bardzo zadowolny :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Po przykrych doswiadczeniach z ta firma juz nigdy nie kupie dysku IBM!! a jakie to doswiadczenia - moze chlodzenia nie zamontowales???? i padl po miechu - ja juz pisalem o IBM - i nie pier......ta ze to zle dyski bo sa nie do zajechania - fakt ze delikatne ale szybkie i ciche Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Po przykrych doswiadczeniach z ta firma juz nigdy nie kupie dysku IBM!! a jakie to doswiadczenia - moze chlodzenia nie zamontowales???? i padl po miechu - ja juz pisalem o IBM - i nie pier......ta ze to zle dyski bo sa nie do zajechania - fakt ze delikatne ale szybkie i ciche o tak, nawet bardzo szybkie, wrrrr wrrrr .... ale one nie lubia dzialac na przetaktowanym PCI i wtedy padaja a skoro na forum kazdy (no moze prawie kazdy) kreci procki (intelowce magistala) wiec stad opinia ze sie sypia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piszczel Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 IBM naprawde zaprzestało produkcji dysków z powodu awaryjności ostatniej serii i zbankrutopwali na serwisie tych dysków. Poza tym od nowego roku wszystkie dyski oprócz Seageta będą miały gwarancję tylko 1 rok :!: :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 dobra, dobra. Ja nie zwiekszalem magistrali. A co do chlodzenia to fakt, ze nie mam, ale inne dyski jakos bez chlodzenia smigaja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Po przykrych doswiadczeniach z ta firma juz nigdy nie kupie dysku IBM!! a jakie to doswiadczenia - moze chlodzenia nie zamontowales???? i padl po miechu - ja juz pisalem o IBM - i nie pier......ta ze to zle dyski bo sa nie do zajechania - fakt ze delikatne ale szybkie i ciche No to zes mnie rozbawil. Dysk ma chodzic bezawaryjnie tak jak go producent stworzyl a nie dopiero jak mu zamontujesz peltiera chlodzonego woda LOL. W gwarancji nie jest napisane ze bedzie dopiero uwzgledniona gdy sie okaze ze dysk mial chlodzenie woda. Mi sie cos wydaje ze wlasnie jest na odwrot. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 no co wy ale fakt ze IBM ma problemy - moze te nowe beda lepsze - inne moze i chodza bez chlodzenia - widocznie IBM nie moze i tyle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...