Skocz do zawartości
GenghisKhan

IBM - nowe dyski

Rekomendowane odpowiedzi

Po przykrych doswiadczeniach z ta firma juz nigdy nie kupie dysku IBM!!

a jakie to doswiadczenia - moze chlodzenia nie zamontowales???? i padl po miechu - ja juz pisalem o IBM - i nie pier......ta ze to zle dyski bo sa nie do zajechania - fakt ze delikatne ale szybkie i ciche

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a jakie to doswiadczenia - moze chlodzenia nie zamontowales???? i padl po miechu - ja juz pisalem o IBM - i nie pier......ta ze to zle dyski bo sa nie do zajechania - fakt ze delikatne ale szybkie i ciche

o tak, nawet bardzo szybkie, wrrrr wrrrr .... ale one nie lubia dzialac na przetaktowanym PCI i wtedy padaja a skoro na forum kazdy (no moze prawie kazdy) kreci procki (intelowce magistala) wiec stad opinia ze sie sypia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to zes mnie rozbawil. Dysk ma chodzic bezawaryjnie tak jak go producent stworzyl a nie dopiero jak mu zamontujesz peltiera chlodzonego woda LOL. W gwarancji nie jest napisane ze bedzie dopiero uwzgledniona gdy sie okaze ze dysk mial chlodzenie woda. Mi sie cos wydaje ze wlasnie jest na odwrot.

Pozdro

Dexter

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...