Linoge Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 No to zagadka teraz dla Forumowiczów: ecs k7s5a 850 duron(titan 80@7V) riva vanat 256 ddr codegen300w@7v segeate 10gb bez badow mysz logitech key for compaqu komp stabilny jak na ecs'a ale tapniecie w drewniana podloge pokoju albo wstrzas - upadek klawy skutkuje freezem systemy. why :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 A zasilanie do HDD dobrze podpięte? Czasem jak jest zle to wystarczy iewielki wstrząs i zwis systemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 ruszalem dyskiem wlasnie i nic sie nie stalo ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OWIES Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 odepnij klawke i myche, obadaj wtedy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Przykręć karte graficznaprzykrecona i to na sztywno ja chce do mojego Abita :!: teraz juz wiem co to znaczy fsb 100vs230 :evil: jakie to mulowate :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OWIES Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Też, grafa to może być to... może xtremalnie moniek nie styka, albo rozmontuj i skleć na nowo całe kompiszcze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...