DrKleiner Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 To ja też mam czasami tak. Mam zdolność że pamiętam prawie wszystkie sny. I czasami mi się to przyśni (taki mi się zdaje) i za jakiś rok miesiąc niektóre sytuacje się dzieją i mi się zdaje że to już było 0.o ale jest to ogólnie skrawek 2 min :) ale fajne uczucie że to już było ;) Może odbiegam od tematu ale nauczyłem się kontrolować sny :) super to jest ;) ale nie zawsze się udaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 To ja też mam czasami tak. Mam zdolność że pamiętam prawie wszystkie sny. I czasami mi się to przyśni (taki mi się zdaje) i za jakiś rok miesiąc niektóre sytuacje się dzieją i mi się zdaje że to już było 0.o ale jest to ogólnie skrawek 2 min :) ale fajne uczucie że to już było ;) Może odbiegam od tematu ale nauczyłem się kontrolować sny :) super to jest ;) ale nie zawsze się udaje. Jakiś instrutaż to LD poproszę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...