domelek Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Jaki procesor do oglądania DVD trzeba wsadzić żeby płynnie odtwarzało obraz. Chodzi mi o jak najtańszy a co za tym idzie jaki minimalny procek wystarczy do odtwarzania filmów DVD?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzymo Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Mam kompa z K6-II 500MHz, do tego grafa Ati R7200 i działa doskonale. Myślę, że procek od Celka700/Durona 600 w górę poradzi sobie z tym, nawet bez żadnego wsparcia ze strony k. graficznej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Divx chodzą na celeronie 400MHz (oczywiście pod Win98) a przecież mają większe zapotrzebowanie na procka bo to MPEG4 a nie MPEG2. Jeśli weźmiesz jakiegoś Durona 600 wzwyż to zawsze możesz go trochę underclockować i zwolnić wiatrak na procesorze. Będziesz miał ciszę, no i jest zapas mocy dla Divx'ów :) Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 u mnie na pII 350 i rivce 2 smiga az milo dvd i divx. mysle wiec ze procek z przedzialu 400-600 MHz bedzie w sam raz i bedzie mial jeszcze spory zapas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...