Gość <kAiN> Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 Mam pytanie czy jak przełoże elektronice z barcudy 40gb do baracudy 80gb to będzie ta 80 działać ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemekc1 Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 Jak wyjmiesz w labolatorium to chyba tak. Po co chcesz to robić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość <kAiN> Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 bo mam na oku na allegro baracude 80gb z zwalona elektroniką a że mam 40gb z taka elektroniką to chce sobie przełożyć :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Jak wyjmiesz w labolatorium to chyba tak. Po co chcesz to robić? 1202241[/snapback] po co labolatorium :>?? do wymiany elektroniki nie potrzebne bo mam na oku na allegro baracude 80gb z zwalona elektroniką a że mam 40gb z taka elektroniką to chce sobie przełożyć :D 1202490[/snapback] raczej sie nie da Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kemot Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 po co labolatorium :>?? do wymiany elektroniki nie potrzebne raczej sie nie da 1203727[/snapback] Przełożyć sie da, ale działać na 100% nie będzie.. Odpuść sobie wywalenie kasy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 Przełożyć sie da, ale działać na 100% nie będzie.. Odpuść sobie wywalenie kasy. 1204712[/snapback] przlozyc wszytsko sie da :] ale i tak chodizc nie bedzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 przlozyc wszytsko sie da :] ale i tak chodizc nie bedzie 1205300[/snapback] Jezeli elektronika jest identyczna... mozna by sie pokusic o wgranie firmwaru od 'innej' barracudy... ale musi byc IDENTYCZNA elektronika. A roznica moze polegac tylko na ilosci glowic i talerzy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...