PiPoL Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Witam. Dosatałem od kumpla kompa do słożenia. Wszystko jest już złożone. Problem w tym że nie ma od niej instrukcji, a ja nie moge nigdzie tego znaleźć.. Jak wsadzić zworki od włączania kompa, resetu i dysku? Czy ktoś wie? I jeszcze jedno czy ma ktoś duże zdjęcie z tą płytą, bo chyba tu brakuje u niego zworek i nie mam pojecia gdzie i jak wsadzić.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Asus K7s5a? A co to takiego? http://tweak.unspl.com/index.php?showtopic...1&st=&p=entry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiPoL Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Sorka, faktycznie to jest ECS, a nie asus... Zmyliło mnie opakowanie w którym mi je dał:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Instrukcję w formacie pdf można ściągnąć ze strony ECS'a. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...