ziomek Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 (edytowane) Chcialem sformotowac partycje C odpalilem kompa z dyskietki startowej wpisalem format c: (na tej partycji mam system) a sformatowala mi sie partycja D a C zostala nie naruszona , wogole po odpaleni z dysku startowego nie widzi mi chyba tej partycji z systemem a w widnowsie jest wszystko OK , a i jeszcze jedno pytanko jak moge odzyskac te dane ktore utracilem na skutek formatowania mialem tam 20GB :/ ta dystkietka startowa jest nowa zrobilem ja przed samym formatowaniem probowalem z inna i to samo :/ POMUSZCIE PLZ Edytowane 5 Stycznia 2005 przez ziomek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Pewnie że możesz odzyskać, ale pod warunkiem że zrobiłeś szybkie formatowanie, jak dokładne to może być gorzej... Poszukaj na google programu HDD Regenerator, on pomoże ci przywrócić utracone dane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 oczywiscie jezeli nie nadpisales danych to odzyskasz a partycji systemowej moze Ci nie widziec jak masz NTFS :) trza bootowac dyska z XP/2000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mi3t3k Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Chcialem sformotowac partycje C odpalilem kompa z dyskietki startowej wpisalem format c: (na tej partycji mam system) a sformatowala mi sie partycja D a C zostala nie naruszona , wogole po odpaleni z dysku startowego nie widzi mi chyba tej partycji z systemem a w widnowsie jest wszystko OK , a i jeszcze jedno pytanko jak moge odzyskac te dane ktore utracilem na skutek formatowania mialem tam 20GB :/ ta dystkietka startowa jest nowa zrobilem ja przed samym formatowaniem probowalem z inna i to samo :/ POMUSZCIE PLZ 1202975[/snapback] Niech zgadne System miałeś XP postawiony na NTFS a odpalałeś z dyskietki systemowej 98/98SE/Me ? Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 a w jakim programie oprocz hdd regenerator mozna odzyskac dane ?? bo ten program widzi tylko caly dysk 80GB a nie partycje , a z tym ze nie widzi to sobie juz poradzilem zapomnialem ze sformatowalem ta partycje na ntfs lolek ze mnie dzieki !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziura Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 np Ontrack EasyRecovery Professional Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...