the_joker Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 mam plyte epoxa na nForce2 (8RDAI czy cos takiego) i tam jest na plycie obok standardowego 20-to pinowego zasilania takie malutkie 4-ro pinowe. jesli dobrze pamietam to one bylo dla plyt P4. wzialem wiec instrukcje i tam napisali ze obydwa wejscia zasilajace musza byc uzywane jednoczesnie bo inaczej system sie nie podniesie, a tymczasem ja nie podpialem tego 4-ro pinowego i uzywam plyty juz od 0,5 roku. czy ktos mnie osieci po co jest to wejscie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Stabilniejsze napięcia nie musisz podpinać aby mobo działało ale w O/C pomaga. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 W mojej mobo trzeba podpiąć zasilanie 4-pinowe. Inaczej płyta nie wstaje;] także w instrukcji pisze że trzeba to wpiąć bo system sie nie uruchomi.. Tak więc nie wiem, od czego to zależy (?) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 bylo setki razy poszukaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost_mode Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 to wtyczka "+12V ATX" z tego płyta ciągnie dodatkowe zasilanie ! Moje mobo wogóle nie wstaje bez podłączenia tego... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Mój były Epox 8RDA3+ bez problemu bez tego działał ale dopiero pod podłączeni mogłem proca wykręcić powyżej 2,3GHz. Nie wiem czemu niektórym nie wstaje bez tego może nowe rewizje wymagają już tej „wtyczki” albo to wina zasilacza, gdybać sobie mogę ale fakt faktem jest ze powinno być podłączone o ile tylko zasilacz takową wtyczkę posiada. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...