Gość Komar89 Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Mam pytanie. Niedługo (zaraz po 10 styczniu) mam zamiar wymienić procka. Niejest to pewne z jednego powodu. Mam AMD Duron 1300, Płyta ECS-K7S5A, 384 SDRAM, Radeon 9000pro. 3DMark-5521 800*640-16. Chciałbym zakupić AMD Duron 1.8, lub Sempron 2.2, albo Athlona 1.8. Czy moja płyta którą posiadam da se radę z nowym prockiem? Za jakiś czas i tak wymienię płytę, ale narazie chciałbym już mieć procek. Jak otym myślicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyysiu Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Ja mam ecs k7s5a i athlonaxp 2200+ 1,8Ghz i wszystko spoko działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 athlon tak, sempron nie, płyta bez modów nie pójdze na 166. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 A na przyszlosc www.ecs.com.tw > products > motherboard > .... :) Zaczynajac od manuala a na sterownikach i biosie koncząc :) tylko musisz znac rev. na samym dole plyty obok ostatniego slotu PCI bedzie 1.x albo 3.x , milej zabawy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...