Skocz do zawartości
xor

Internet Explorer

Rekomendowane odpowiedzi

Mam juz tego dosyc...

Pod Opera czy Firefoxem wszystko wyglada pieknie.

A pod IE ? W jakis debilny sposob przeskalowuje je ! I to tylko niektore... Zeby bylo smieszniej srodowisko przyciskow jest to samo - taki sam styl tabeli, itp.

Porownajcie sobie zaznaczone obszary :

Tutaj jest pod FireFoxem http://www.republika.pl/xor/firefox.jpg

Tutaj jest pod IE http://www.republika.pl/xor/ie.jpg

Pod IE zreszta wielkosc buttonow jest jakas idiotyczna - sa zdewcydowanie szersze...

Ktos sie spotkal z takim samym babolem ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aha - tylko ze juz n-razy przeszukiwalem kod i wszystko wyglada ok ! Tagi sa ok, tabele prawidlowe (nie ma zadnych nadmiarowych <tr>-ow orz smth. :wink: ) A te u gory 2 przyciski do backupu bazy danych sa prawidlowo rysowane, wiec wychodziloby ze burak jest gdzies w okolicach pustego TR-a w gornej tabeli, ale fige znalazlem. Wiesz co - nie od wczoraj pisze stronki, ale z takim bajerem sie jeszcze nie spotkalem jak te rozciagniete obwodki buttonow ! To jest jakis totalny kretynizm...

Przeciez obwodka buttona - nie uzywam akurat przy nich styli - to wtedy sprawa niezalezna od kodu HTML ! Mnie cos za chwile trzasnie...

Mam kolejny powod aby nienawidzic MaloMietkiej korporacji... :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi