OS7RY Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 Mam pytanie. Kupuje kompa na Athlonie 64 3000+ s.939 i wybralem plytę GIGABYTE GA-K8NSU-939 nF3 250U ATX bo ma obsługę AGP x8 a mi taka potrzebna bo mam karte na AGP x8. powiedzcie czy to dobra plyta i czy sa jakies lepsze moze ale koniecznie na AGP x8. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Back Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 Polecam MSI K8N Neo2-Platinum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 Jak chcesz ostro krecic do padaka. Jesli jestes "niedzielnym" uzytkownikiem to bedzie dzialac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blade Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 to może ja się podłączę:) A co proponujesz do ostrego kręcenia na s939 z AGP? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 MSI K8N Neo2 + OCZ Booster :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 dlaczego padaka? I jakie ostre krecenie? Ostre krecenie to na dfi jesli juz :-> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 dlaczego padaka? I jakie ostre krecenie? Ostre krecenie to na dfi jesli juz :-> 1207999[/snapback] to pokaż mi tą DFI?!!!!!! :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 "A co proponujesz do ostrego kręcenia na s939 z AGP?" Daj namiar na plyte DFI s939 z AGP. MSI wyglada OK. Moze jeszcze jakies propozycje? Testowalem GB i zachwycony nie bylem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OS7RY Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 a czy na wrzystkich płytach s.939 mozna zrobić macierz RAID? a jesli nie to na jakich i od czego to zalezy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Same kontrolery IDE mostkow VIA i nForce maja juz programowa obsluge macierzy RAID 0 i 1 wiec nie widze problemow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...